Top Ad unit

Είναι αυτός ο απαγωγέας της μικρής Μαντλίν;

Η πρώτη εικόνα του Euclides Monteiro, ο οποίος θεωρείται ο βασικός ύποπτος στην έρευνα για την εξαφάνιση της Madeleine McCann, δημοσιεύεται σήμερα στη Daily Mail.

Σύμφωνα με τα νεώτερα στοιχεία για την απαγωγή της μικρής Μαντλίν, o Monteiro, ο οποίος σκοτώθηκε το 2009 σε δυστύχημα με τρακτέρ, εργαζόταν στο εστιατόριο του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Ocean Club όταν η οικογένεια ΜακΚαν βρισκόταν στην Πορτογαλία για διακοπές, αλλά είχε απολυθεί ένα χρόνο νωρίτερα, κατηγορούμενος για διαρρήξεις σε διαμερίσματα του θέρετρου.

Φίλος του Monteiro ανέφερε ότι ο ύποπτος πραγματοποιούσε διαρρήξεις διαμερισμάτων, κλέβοντας πολύτιμα αντικείμενα, τα οποία στη συνέχεια πωλούσε για να αγοράσει τη δόση του, καθώς ήταν ναρκομανής.

Ωστόσο, οι αρχές πιστεύουν ότι μπορεί να επέστρεψε στο συγκρότημα για να πάρει εκδίκηση για την απόλυσή του.

Μάλιστα, έπειτα από έρευνα των τηλεφωνικών κλήσεων που πραγματοποίησε η αστυνομία, την ώρα της εξαφάνισης της Μαντλίν ο άνδρας βρισκόταν κοντά στο διαμέρισμα της οικογένειας ΜακΚαν.

Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο ο δράστης να εισέβαλε στο διαμέρισμα της οικογένειας της μικρής Μαντλίν με στόχο τη ληστεία και πιθανότατα να άρπαξε και το κορίτσι κατά τη διαφυγή του.
Στη συνέχεια εικάζεται ότι δολοφόνησε το κορίτσι έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε από την ημέρα της εξαφάνισής της.

Η σύζυγος του, Λουίζα, ερωτηθείσα από τη βρετανική αστυνομία είπε ότι αναζητούν στοιχεία για έναν ύποπτο που δε μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του, κατηγορώντας τις τοπικές αρχές ότι «εκθέτουν τη ζωή νεκρών ανθρώπων».
Είναι αυτός ο απαγωγέας της μικρής Μαντλίν; Reviewed by anna on 4.11.13 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.