Top Ad unit

Ξανά μαζί Κούγιας - Βατίδου;;; Τι λέει ο γνωστός δικηγόρος;;;

Λίγες ημέρες μετά τις φήμες που έκαναν λόγο για επανασύνδεσή του με την Εύη Βατίδου, ο Αλέξης Κούγιας - μετά τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας από..
βραδινή τους έξοδο- βρέθηκε καλεσμένος στα «Καρντάσιανς» και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τη Μαρία Μπεκατώρου για την πραγματική σχέση του με την πρώην σύζυγό του σήμερα.

«Αυτή είναι μια άβολα συζήτηση και δεν μου αρέσει. Κατ" αρχάς, η πιο σημαντική γυναίκα στη ζωή σου είναι η μητέρα των παιδιών σου. Ύστερα, η σχέση παιδιών και μητέρας είναι αήτητη.

Όποιος νομίζει ότι μπορεί να κλονίσει αυτή τη σχέση, πλανάται. Ας είναι ο ο υπεροχότερος άνθρωπος του κόσμου. Τρίτον, οι γονείς που μεγαλώνουν παιδιά δεν έχω δικαίωμα να σκέφτονται πρώτα τους εαυτούς τους και δεύτερα τα παιδιά τους.

Τέταρτον, αλίμονο σε αυτόν που φέρνει παιδιά στον κόσμο και σκέφτεται να κάνει ύστερα παιδιά και με άλλους ανθρώπους - ειδικά όταν στην ηλικία των παιδιών μας, που ειναι 8 και 11 ετών. Πέμπτον, ειδικά για εμένα, όταν χωρίσεις μια γυναίκα είτε είναι φίλη σου είτε μάνα των παιδιών σου και πάει με άλλον άντρα, δεν ξαναπάς μαζί της.

Δεν ξαναγίνεται η σχέση όπως ήταν πριν. Δεν θα μπορούσα να είμαι μαζί με την Εύη ξανά. Κατηγορηματικά όχι! Μπορώ, όμως, να είμαι ο καλύτερος φίλος ή ο καλύτερος πατέρας» είπε ο γνωστός ποινικολόγος. Μάλιστα, ο ίδιος συμπλήρωσε: «Εγώ δεν είμαι ευτυχισμένος άνθρωπος, γιατί ούτε κοιμάμαι με τα παιδιά μου, ούτε ξυπνάω μαζί τους. Τι μπορώ να κάνω; Μπορώ, όμως, να είμαι η ασπίδα για τα παιδιά μου».

Μεταξύ άλλων ο Αλέξης Κούγιας μιίλησε και για την καταδίκη της Βίκυς Σταμάτη.

Δείτε το απόσπασμα από τα «Καρντάσιανς»
Ξανά μαζί Κούγιας - Βατίδου;;; Τι λέει ο γνωστός δικηγόρος;;; Reviewed by anna on 13.11.13 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.