Top Ad unit

«Έχω να ερωτευτώ 15 χρόνια»

Ο Πέτρος Λαγούτης δεν έχει κάνει σχέση από τότε που χώρισε..

Για τον έρωτα αλλά και το τι ψάχνει σε μία γυναίκα μίλησε ο Πέτρος Λαγούτης. Σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Down Town Κύπρου», ο ηθοποιός δήλωσε ότι «η γυναίκα που θα διαθέτει όλο το πακέτο, δεν βρίσκεται στην απέναντι γωνία!»

«Το πρώτο και το κύριο που θα με ενδιέφερε είναι να αγαπάει τα παιδιά μου! Από εκεί και πέρα, όπως είπα και προηγουμένως, θα ήθελα να μου δίνει και να μη μου παίρνει ενέργεια. Όταν δουλεύεις τόσο πολύ και έχεις τόσα προβλήματα να αντιμετωπίσεις καθημερινά, το τελευταίο που θα ήθελες είναι να έχεις πλάι σου ένα επιπρόσθετο βάσανο. Ψάχνω κάποια που να μου προσφέρει συντροφικότητα, αλληλοστήριξη, να μου δίνει χαρά και να δημιουργεί μέσα μου ερωτικά σκιρτήματα», είπε.

Αποκάλυψε επίσης ότι από τότε που χώρισε, δηλαδή τρία χρόνια τώρα, δεν έχει κάνει κάποια σοβαρή σχέση. «Εντάξει, είχα κάποιες σχεσούλες που κράτησαν δύο-τρεις μήνες, αλλά αυτές δεν μπορώ να τις αποκαλώ καν σχέσεις», δήλωσε ο Πέτρος Λαγούτης.

Όσο για το πόσο καιρό έχει να ερωτευθεί απάντησε: «Δεκαπέντε χρόνια, από τότε δηλαδή που ερωτεύτηκα τη Μυρτώ! Μπορεί να ενθουσιάζομαι αλλά δεν ερωτεύομαι εύκολα!».
Πηγή: newsbeast.gr

«Έχω να ερωτευτώ 15 χρόνια» Reviewed by anna on 3.11.13 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.