Top Ad unit

Οι celebrities με το... κόκκινο πρόσωπο!

Τα ροδαλά μάγουλα της Κάμερον Ντίαζ, κρύβουν μια ήπιας μορφής δερματοπάθεια, τη ροδόχρου νόσο (rosacea). Εκτός από κοκκίνισμα στο πρόσωπο, η πάθηση αυτή μπορεί να προκαλέσει σκλήρυνση του δέρματος και ορατά αιμοφόρα αγγεία.

Δεν υπάρχει θεραπεία, ωστόσο η σωστή αντιμετώπιση σε αρχικό στάδιο μπορεί να βοηθήσει στην υποχώρηση των συμπτωμάτων. Εκατομμύρια άνθρωποι ανά τον κόσμο πάσχουν από τη ροδόχρου νόσο, ανάμεσα σε αυτούς και αρκετές διασημότητες.

Cynthia Nixon

Η πρωταγωνίστρια της σειράς Sex in the City Cynthia Nixon αντιμετώπιζε επί σειρά ετών ερυθρότητα και φλεγμονή στο δέρμα πριν λάβει τη διάγνωση για ελαφριάς μορφής ροδόχρου νόσο. Η δημοφιλής ηθοποιός λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή και χρησιμοποιεί τις κατάλληλες κρέμες για να αντιμετωπίσει την πάθηση και να αποφύγει την επιδείνωση των συμπτωμάτων. Γνωρίζει επίσης τους παράγοντες που πυροδοτούν τη συμπτωματολογία, όπως η άσκηση, το κόκκινο κρασί και τα πικάντικα φαγητά.

Bill Clinton

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ πάσχει επίσης από τη ροδόχρου νόσο, σύμφωνα με ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε το 1996 στους New York Times. Το στρες κατά τη διάρκεια της θητείας του Clinton πιθανότατα ήταν η αιτία των κρίσεων. Σύμφωνα με έρευνα, το στρες είναι ο δεύτερος σημαντικότερος παράγοντας εμφάνισης της πάθησης, μετά την έκθεση στον ήλιο.

Πρίγκιπας William

Ο πρίγκιπας William εμφανίζει ερυθρότητα στο πρόσωπο και συχνές κρίσεις. Η νόσος είναι συχνά κληρονομική και η πριγκίπισσα Diana έπασχε επίσης από αυτή.

Renee Zellweger

Η πρωταγωνίστρια της πασίγνωστης ταινίας Bridget Jones's Diary είναι μία ακόμη διασημότητα που πάσχει από τη ροδόχρου νόσο. Η αντιμετώπιση της πάθησης περιλαμβάνει τοπικές αλοιφές και ειδική φαρμακευτική αγωγή. Όταν χρειάζονται δραστικότερα μέτρα, η θεραπεία με λέιζερ μπορεί να καταπολεμήσει τα συμπτώματα και να βοηθήσει να αποφευχθεί η επιδείνωση της πάθησης στο μέλλον.

Cameron Diaz

Το πρόσωπο της πανέμορφης ηθοποιού μοιάζει άψογο στη μεγάλη οθόνη, ωστόσο η ίδια ομολογεί πως έχει ιδιαίτερα ευαίσθητο δέρμα.
Οι celebrities με το... κόκκινο πρόσωπο! Reviewed by anna on 28.9.13 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.