Top Ad unit

Στη φυλακή ζευγάρι Βρετανών με «αυτοκρατορία» κάνναβης!

«Καριέρα» στα ναρκωτικά μετά το θάνατο των παιδιών τους

Η ζωή ήταν σκληρή για τον Darren και τη Debra Wright από το Kent. Το 2004 έχασαν την 4χρονη κόρη τους Chloe από καρκίνο και τρία χρόνια αργότερα έχασαν την 9χρονη κόρη τους Ella. Στη δίνη της θλίψης και του πένθους, ο 47χρονος στράφηκε στα ναρκωτικά και μάλιστα στην… παραγωγή τους. 

Μέσα σε ένα χρόνο το ζευγάρι είχε στήσει μια ναρκο- αυτοκρατορία πολλών εκατομμυρίων λιρών χρησιμοποιώντας παράνομους εργάτες από το Βιετνάμ για φτηνά εργατικά χέρια. 

Σε διάρκεια πέντε ετών η «παραγωγή» τους έφτασε σε αξία τα 4 εκατομμύρια λίρες. Η τύχη τους όμως τους πρόδωσε το φετινό Απρίλιο όταν η αστυνομία άρχισε να τους υποπτεύεται και εκείνοι το έσκασαν σε μία βίλλα στην Ισπανία, την οποία είχαν αγοράσει με τα κέρδη τους από τα ναρκωτικά. 

Χθες καταδικάστηκαν η μεν Debra σε τρία χρόνια φυλάκισης, ο δε σύζυγός της σε 5 χρόνια και 8 μήνες. 

Ο δικαστής είπε στη 48χρονη πως της επιβάλλεται ποινή τέτοια ούτως ώστε σύντομα να επιστρέψει στη μοναδική κόρη της οικογένειας που είναι σήμερα 17 ετών. 

Οι αδελφές της, Chloe και Ella πέθαναν το 2004 και το 2007, σε ηλικία 4 και 9 ετών αντίστοιχα. 

Η Chloe εμφάνισε μία επιθετική μορφή καρκίνου. Όταν οι γιατροί είπαν στους γονείς της πως δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι άλλο, το ζευγάρι έβαλε νέα υποθήκη στο σπίτι του για να τη στείλει να κάνει μία πειραματική θεραπεία στο Τέξας. Δεν είχε όμως το επιθυμητό αποτέλεσμα και η μικρή Chloe έφυγε από τη ζωή. 

Τρία χρόνια αργότερα το ζευγάρι βυθίστηκε εκ νέου στη θλίψη με την απώλεια της 9χρονης Ella, έπειτα από μία επέμβαση ρουτίνας για την εξαγωγή δοντιού που οδήγησε όμως στη μόλυνσή της από σταφυλόκοκκο. Το άτυχο κορίτσι πέθανε επιστρέφοντας από το σχολείο, την πρώτη ημέρα που είχε πάει στην τάξη της μετά την εγχείρηση. 

Ένα χρόνο αργότερα ο εθισμός του πατέρα της στην κάνναβη τον κατέβαλε.

Όσο για τη μητέρα, ο δικαστής αναγνώρισε πως ο ρόλος της στη «ναρκο-αυτοκρατορία» ήταν μικρότερος, ωστόσο συμμετείχε και ζούσε με τα κέρδη που ήταν προϊόν εγκλήματος.
Πηγή: newsbeast.gr
Στη φυλακή ζευγάρι Βρετανών με «αυτοκρατορία» κάνναβης! Reviewed by anna on 25.9.13 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.