Top Ad unit

Παρασκήνιο: Το «μπλιάχ» της Σπυροπούλου την ώρα που έμπαινε στο Studio η Ζέτα Δούκα!


Αυτό ήταν. Τα όργανα άρχισαν..

Λογικό. Πώς αλλιώς μια νέα κοπέλα να έχει προοπτικές στην Ελληνική τηλεοπτική πιάτσα ε; Είναι απαραίτητο συστατικό το κακώς εννοούμενο κεκτημένο. και το γράφω έτσι τόσο σκληρά καθώς η Σπυροπούλου έτσι όπως το πάει το γράμμα, πλεόν θωρεί και τον Alpha…δικό της!

Εγώ μπορώ να καταλάβω την αδυναμία της Διοίκησης του καναλιού στο πρόσωπό της αλλά κοριτσάκι μου…οφείλεις αφού έχεις που έχεις την προστασία να δείχνεις ότι είσαι και κυρία με τρόπους.

Το σκηνικό που θα σας περιγράψω δε το είδατε στους δέκτες σας. Tο είδαν όμως πολλοί την Κυριακή στο studio Pro. Το είδε η Γερμανού την ώρα που συνέβη, το είδε ο σκηνοθέτης και ο αρχισυντάκτης της εκπομπής από το control room το είδαν οι συνάδελφοι στις κάμερες.

Την ώρα που η παρουσιάστριας της εκπομπής υποδεχόταν με ατάκες όπως «Η όμορφη πολύ γοητευτική Ζέτα Δούκα» στον καναπέ του «Μές την καλή χαρά» το κορίτσι από απέναντι έκανε μορφασμό ότι της ήρθε εμετός.

Και μπορεί η ίδια να πίστεψε ότι θα περάσει έτσι, όμως φρόντισε με την αμετροέπεια που της διακατέχει να κάνει τις κακές ερωτήσεις και στον αέρα όπως «Με πια κατάρτιση παρουσιάζει η Ζέτα Ιατρική εκπομπή, πώς πήρε εκπομπή στο κανάλι» και πολλά κουλά ακόμη. Τις απαντήσεις της…τις πήρε από την Ζέτα όμως η πίκρα της Σπυροπούλου ήταν έκδηλη.

Βλέπετε η Ζέτα απολαμβάνει την αδυναμία της διοίκησης χρόνια τώρα. Μόνο που εκείνη έχει τον τρόπο να την συντηρεί κι αυτό μάλλον ενοχλεί..
Πηγή: nassos.blog
Παρασκήνιο: Το «μπλιάχ» της Σπυροπούλου την ώρα που έμπαινε στο Studio η Ζέτα Δούκα! Reviewed by anna on 27.3.13 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.