Top Ad unit

Δείτε τι απαντάει η Kατερίνα Γερονικολού για τη σχέση της με τον Πάνο Βλάχο!

Με τον Πάνο Βλάχο έχουμε φοβερή..
χημεία μεταξύ μας, αλλά δεν είμαστε ζευγάρι. Είμαι ελεύθερη

Νέα, όμορφη, προσγειωμένη. Η Κατερίνα Γερονικολού είναι το «next best thing» στην ηθοποιία. Η υποκριτική, ωστόσο, δεν είναι το μοναδικό… φόρτε της.

Καταπιάνεται με πολλές δουλειές τελευταία και μέχρι στιγμής τα πάει καταπληκτικά! Δύο θεατρικές παραστάσεις, ένα διαδικτυακό σίριαλ, αρχισυνταξία σε εκπομπή στην κρατική τηλεόραση και ο έρωτας… stand by. Έχει πατήσει το «pause»…

Εν προκειμένω, ναι, κάνει παύση, περιμένει τον «φτερωτό Θεό», που, όπως λέει, «έρχεται», ενώ παράλληλα δεν φοβάται να πει τη γνώμη της για όσα βλέπει γύρω της: «Η ΕΡΤ βουλιάζει από τους δημόσιους υπαλλήλους, ενώ τα τούρκικα σίριαλ έρχονται φτηνά στα κανάλια».

Της Μαριάννας Σπανού-News Σαββατοκύριακο

Τη βρίσκουμε στο θέατρο «Ακροπόλ». Μόλις έχει τελειώσει από την παιδική παράσταση «Τρελαντώνης» όπου πρωταγωνιστεί. Κλέβουμε λίγο από το χρόνο της. «Φέτος ζω την πιο δημιουργική σεζόν, πράγμα που μου δίνει ηρεμία». Παρά το απίστευτο τρέξιμο από την παιδική παράσταση στον «Κουλοχέρη του Σποκέιν», όπου πρωταγωνιστεί μαζί με τον Τάκη Σπυριδάκη, έχει καταφέρει να βρει τις ισορροπίες της. Πράγμα καθόλου εύκολο, αφού στη μία παράσταση υποδύεται ένα 9χρονο παιδί, με όλη την αγνότητα και την αθωότητα που αυτός ο ρόλος απαιτεί, και στην άλλη βγάζει στο σανίδι έναν ρόλο τελείως κόντρα σε ό,τι την έχουμε δει μέχρι σήμερα: Μια 20χρονη μικρο-απατεώνισσα που ζει στον κόσμο του περιθωρίου, εμπορεύεται χασίς και κάνει διάφορες «λαμογιές». Η Κατερίνα, ωστόσο, καταφέρνει να συμβιβάσει αυτούς τους εκ διαμέτρου αντίθετους ρόλους με την γαλήνη που αποπνέει. «Μπαίνω στο καμαρίνι, στο “Ακροπόλ”, βάφομαι, ντύνομαι και χτενίζομαι σύμφωνα με το ρόλο, οσφραίνομαι τη σκηνή του χώρου και μπαίνω κατευθείαν στο κλίμα. Όταν πηγαίνω στο “Αργώ” (όπου ανεβαίνει ο “Κουλοχέρης του Σποκέιν”) αισθάνομαι τελείως άλλα πράγματα. Είναι ένα υπέροχο παιχνίδι», περιγράφει.

«Love in the end…?»

Τώρα μάλιστα είναι σχετικά … χαλαρή -όσο απίστευτο κι αν φαίνεται- αν αναλογιστεί κανείς ότι πριν μερικούς μήνες, όταν έκανε τα γυρίσματα για την ταινία «Love in the end» όπου πρωταγωνιστεί με τον Πάνο Βλάχο, κοιμόταν «δύο ώρες την ημέρα σε ξενοδοχείο του Μεταξουργείου», για να μη σπαταλά χρόνο στις μετακινήσεις.

Εκ του αποτελέσματος, πάντως, φαίνεται ότι δεν πήγε στράφι η κούραση, αφού η ταινία στη δεύτερη εβδομάδα προβολής της πάει πολύ καλά στο box-office. «Είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτή την ταινία, γιατί μιλάει για τον έρωτα, τον “πρωτόλειο” και τρυφερό. Αυτή η “feel good” αίσθηση που έχεις όταν την παρακολουθείς νομίζω ότι σε ακολουθεί και φεύγοντας, μετά το φινάλε του έργου. Σου δίνει το παραμύθι αλλά όχι το ουτοπικό που λες: “δεν θα συμβεί σε εμένα”.

Είναι μια καθψψψ ημερινή ιστορία», σχολιάζει η Κατερίνα και παραδέχεται ότι είναι ρομαντικό κορίτσι… «Οι πραγματικά ερωτευμένοι είναι και ρομαντικοί. Μας λείπει να ασχοληθούμε λίγο και με αυτό το κομμάτι της ζωής, γιατί ο βιοπορισμός είναι σίγουρα σημαντικός, αλλά θεωρώ πως αξίζει να δεις μια ταινία που μιλάει για το πιο πρωτόγνωρο ένστικτο και το πιο δύσκολο: Να το βρεις και να το ζήσεις πλέον».

Εκείνη βρίσκεται τώρα… stand by, αναμένει το πρωτόγνωρο, αφού πέρασε το στάδιο της απογοήτευσης. «Εκεί που λες “άει στο καλό, βαρέθηκα να ψάχνω και να περιμένω, δεν θέλω τίποτα” και μετά ηρεμείς, τότε συμβαίνει. Είμαι πολύ σίγουρη γι’ αυτό, οπότε περιμένω. Μού έρχεται!», λέει χαριτολογώντας, διασκεδάζοντας τον ίδιο τον «φτερωτό Θεό» η Κατερίνα.

Σταματάει έτσι τις συζητήσεις για δήθεν σχέση της με τον Πάνο Βλάχο, φρενάρει τις φήμες που τους θέλουν μαζί. «Είμαστε πάρα πολύ καλοί φίλοι και έχουμε φοβερή χημεία μεταξύ μας, αλλά δεν είμαστε ζευγάρι. Είμαι ελεύθερη» (και πολύ ωραία).

«Δεν μπορώ να κάνω πολιτικό ρεπορτάζ»

Στην ουσία, πρόκειται για κουίζ το πότε θα προλάβαινε να κάνει κάποια σχέση, αφού οι ταχύτητες στις οποίες κινείται είναι αστραπιαίες. Εκτός από τα δύο θέατρα, την βλέπουμε και στο διαδικτυακό πεντάλεπτο σίριαλ «Οι Άπαιχτοι 2» με τον Δημήτρη Μακαλιά, που βγαίνει αρχικά από το blog γνώμης rizopoulospost.com και έπειτα στο ΥouΤube, ενώ έχει και την αρχισυνταξία στην εκπομπή της ΕΤ1 «Γένους Θηλυκού». Η δημοσιογραφία –τη σπούδασε μετά τη Νομική- είναι μεράκι της. «Η εκπομπή είναι πολύ κοντά σε εμένα, νιώθω ότι μπορώ να την στηρίξω πολύ καλά». Κάποιος ίσως να απορούσε πώς έφτασε να γίνει αρχισυντάκτρια εκπομπής μετά από τόσα χρόνια αδράνειας στο συγκεκριμένο χώρο, όμως η Κατερίνα έχει την απάντηση και γι’ αυτό: «Από τα 22 μου, όταν δούλευα στο “Εμείς οι γυναίκες” που έχει παρόμοιο concept με την τωρινή εκπομπή. Είχα πολλές αρμοδιότητες, είχα φτάσει σε σημείο να τα έχω κάνει όλα στην εκπομπή και πρέπει να σου πω ότι όλοι ήταν ευχαριστημένοι μαζί μου. Οπότε τώρα έχω απλώς τον τυπικό τίτλο για όλα αυτά που έκανα και τότε. Αν μου έλεγαν να κάνω πολιτικό ρεπορτάζ, δεν θα μπορούσα να ανταποκριθώ».


 «Πρόκειται για εξωτερική παραγωγή»

Η αλήθεια είναι πάντως πως η θέση της Κατερίνας προκαλεί μια αναταραχή, ειδικά από όταν άρχισε το σούσουρο για τις υπέρογκες αμοιβές και τις αδιαφανείς προσλήψεις στην ΕΡΤ. Ωστόσο, η ίδια δηλώνει πως δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά, αφού η εκπομπή βγαίνει στον αέρα αποκλειστικά από εξωτερική παραγωγή, επομένως τα παρατράγουδα της κρατικής τηλεόρασης δεν την αφορούν καθόλου, αν εξαιρέσουμε το ενδιαφέρον της ως πολίτης.

«Η ΕΡΤ έχει πνιγεί από το μεγάλο αριθμό των υπαλλήλων που δεν δουλεύουν, δεν έχουν αντικείμενο και διάθεση να ασχοληθούν. Είναι δημόσιοι υπάλληλοι με την κακή έννοια του όρου. Είναι στοίχημα για την καινούρια Διοίκηση να αναδείξει τους ικανούς ανθρώπους που υπάρχουν στην κρατική τηλεόραση και μπορούν να την πάνε ψηλά».

Και ψηλά για εκείνη είναι η ποιότητα που η ΕΡΤ μπορεί να προσδώσει στην ελληνική τηλεοπτική πραγματικότητα, αφού δεν παίζει αποκλειστικά με τους όρους του ανταγωνισμού που διέπουν τα ιδιωτικά κανάλια. «Υπάρχουν και ποιοτικά προγράμματα στην ιδιωτική τηλεόραση αλλά όχι πολλά. Τα τούρκικα, λόγου χάρη, μπορεί να είναι ακριβές παραγωγές αλλά είναι παράλληλα και φτηνές λύσεις για την ελληνική πραγματικότητα.

Δεν τα έχω δει, όχι από σνομπισμό, απλώς δεν με τραβάνε. Αν πάντως μου έκαναν πρόταση να παίξω σε ένα τέτοιο, θα το αντιμετώπιζα εντελώς επαγγελματικά», υποστηρίζει το κορίτσι με τα λαμπερά μάτια.

Ενδιαφέρεται πολύ για το μέλλον της τηλεόρασης, γιατί, εκτός από εργαζόμενη, είναι και φαν της. Το Internet από την άλλη δεν το έχει αγαπήσει τόσο πολύ ακόμα, παρόλο που είναι το μέλλον.

Το μέλλον που τόσο την απασχολεί, αφού η δική της γενιά βρίσκεται στην πιο δύσκολη θέση εν μέσω τεράστιας κρίσης. «Παιδιά που τώρα ξεκινούν τη ζωή τους και βλέπουν τους μισθούς να πέφτουν κατακόρυφα, μένουν στο σπίτι τους άνεργα τη στιγμή που έχουν απίστευτες ιδέες, προτάσεις και όρεξη», λέει απογοητευμένη.

Δεν χάνει, όμως, τη θετική της διάθεση. «Δεν πρέπει να σταματήσουμε να ονειρευόμαστε, απλώς να μάθουμε να ζούμε λίγο πιο μαζεμένα και ποιοτικά. Τελικά ίσως βγει σε καλό».
Πηγή: entertv.gr
Δείτε τι απαντάει η Kατερίνα Γερονικολού για τη σχέση της με τον Πάνο Βλάχο! Reviewed by anna on 14.3.13 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.