Ελένη Τσολάκη: Λίγο πριν γεννήσει, μπήκε στην κουζίνα και ετοίμασε μπακαλιάρο για την 25η Μαρτίου!
Η Ελένη Τσολάκη, αν και διανύει τις τελευταίες μέρες της εγκυμοσύνης της, δεν άφησε την παράδοση να περάσει ανεκμετάλλευτη! Τιμώντας το έθιμο της 25ης Μαρτίου, μπήκε στην κουζίνα και ετοίμασε μπακαλιάρο, προσθέτοντας τη δική της πινελιά σε αυτή τη γευστική παράδοση.
Μπακαλιάρος light λίγο πριν τον τοκετό
Η αγαπημένη παρουσιάστρια, η οποία βρίσκεται σε άδεια εγκυμοσύνης από το Πρωινό Σου-Σου, αποφάσισε να γιορτάσει την εθνική επέτειο με τον δικό της τρόπο. Αντί για τηγανιτό μπακαλιάρο, προτίμησε μια πιο ελαφριά εκδοχή, ψήνοντάς τον στον φούρνο, δίνοντας έμφαση στη σωστή διατροφή, ειδικά αυτή την περίοδο της ζωής της.
Το μήνυμα της παρουσιάστριας για την 25η Μαρτίου
Η Ελένη Τσολάκη μοιράστηκε τη στιγμή με τους διαδικτυακούς της φίλους, ανεβάζοντας μια φωτογραφία από την κουζίνα της, έτοιμη να βάλει τον μπακαλιάρο στον φούρνο. Στην ανάρτησή της, έστειλε τις ευχές της για την εθνική επέτειο, γράφοντας:
"Χρόνια πολλά Ελλάδα μας! Να έχουμε υγεία, περηφάνεια και σεβασμό στη σημερινή ημέρα. Να θυμόμαστε και να αγωνιζόμαστε για τα ιδανικά μας!"
Με χιούμορ και αισιοδοξία, πρόσθεσε επίσης: "Θα βάλω κι εγώ ένα χεράκι σήμερα!" δείχνοντας πως, παρά την προχωρημένη εγκυμοσύνη της, παραμένει δραστήρια και γεμάτη ενέργεια.
Η Ελένη Τσολάκη ανυπομονεί για το νέο κεφάλαιο στη ζωή της
Η παρουσιάστρια μετράει αντίστροφα για τη γέννηση του πρώτου της παιδιού και η χαρά της είναι εμφανής σε κάθε της ανάρτηση. Παρά την προσωρινή αποχή της από την τηλεόραση, μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητά της, διατηρώντας επαφή με το κοινό της.
Η 25η Μαρτίου ήταν για εκείνη μια ευκαιρία να γιορτάσει την παράδοση, να περάσει χρόνο στην κουζίνα και να στείλει ένα μήνυμα ελπίδας και υπερηφάνειας. Λίγο πριν γίνει μαμά, δείχνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ, ενώ όλοι ανυπομονούν να τη δουν σύντομα σε αυτόν τον νέο της ρόλο!
