Top Ad unit

Δωρεάν μαθήματα αγγλικών από τη microsoft με τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης


Η Microsoft προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία για δωρεάν εκμάθηση αγγλικών, χρησιμοποιώντας την προηγμένη τεχνητή νοημοσύνη. Αυτή η προσφορά είναι διαθέσιμη από σήμερα έως τις 17 Ιουνίου και απαιτεί τη δημιουργία ενός λογαριασμού Hotmail ή Outlook για σύνδεση.


Η πλατφόρμα προς το παρόν είναι προσβάσιμη μόνο μέσω προγράμματος περιήγησης σε κινητά ή υπολογιστή, με την εφαρμογή να βρίσκεται σε φάση προεπισκόπησης. Ωστόσο, αποτελεί ένα πολύτιμο εκπαιδευτικό εργαλείο, προορισμένο για μαθητές, καθηγητές και οποιονδήποτε επιθυμεί να ενισχύσει την ικανότητά του στην αγγλική γλώσσα.


Η πλατφόρμα επικεντρώνεται στη βελτίωση της ανάγνωσης και της προφοράς της αγγλικής. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να εξελίξετε τις γλωσσικές σας δεξιότητες, και η παρουσία της τεχνητής νοημοσύνης προσφέρει εξατομικευμένη εκπαίδευση για αποτελεσματική μάθηση. Είναι μια ευκαιρία που αξίζει να εξετάσετε, ειδικά αν θέλετε να επενδύσετε στην εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας με μια πρωτοποριακή προσέγγιση.

Μπορείτε να επισκεφτείτε την πλατφόρμα εδώ

Δωρεάν μαθήματα αγγλικών από τη microsoft με τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης Reviewed by kamikaze.gr on 20.2.24 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.