Top Ad unit

Μαμά θηλάζει ακόμη την 5 χρονών κόρη της και αποκαλύπτει το λόγο


Η βρετανίδα blogger Sophie Mei Lan – η οποία θηλάζει ακόμη τις κόρες της ηλικίας 5 και 2 ετών αντίστοιχα, εμφανίστηκε στην εκπομπή The Morning και εξήγησε ότι τη βοηθά στη διαχείριση της κατάθλιψής της.


«Κάποιες φορές θέλω να μένω μόνη μου», αποκάλυψε η 29χρονη, «αλλά όταν θηλάζω τα μωρά μου, αφοσιώνομαι σε εκείνα!».

Η μητέρα της 5χρονης Jasmine και της 2χρονης Ariana πρόσθεσε ότι σχεδιάζει να θηλάσει τα κορίτσια της έως ότου γίνουν 7 ετών.

«Ο μακροχρόνιος θηλασμός έχει προκαλέσει τριβή στη σχέση με τον σύζυγό μου! Ο Chris θα ήθελε να σταματήσω, επειδή είναι τόσο κουραστικό. Αν και διαφωνούμε, γνωρίζουμε και οι δύο ότι το μητρικό γάλα είναι ένα από τα πιο υγιεινά πράγματα που μπορούμε να δώσουμε στα παιδιά μας!».



Αν και η μαμά blogger παραδέχεται ότι ο κόσμος την κοιτά περίεργα όταν θηλάζει τη Jasmine δημόσια, ξέρει ότι αυτό είναι το καλύτερο για την κόρη της. «Από την αρχή του θηλασμού, οι άνθρωποι με ρωτούσαν πότε θα σταματήσω. Ως θηλαστικά τρεφόμαστε για πέντε έως 7 χρόνια μέχρι να βγάλουμε τους γομφίους μας. Νομίζω ότι είναι πιο περίεργο να πίνουμε αγελαδινό γάλα αντί για το δικό μας!».

Όσο για την Jasmine, δεν είναι έτοιμη να απογαλακτιστεί ακόμα. «Η Jasmine άρχισε το σχολείο πέρυσι και της είπα ότι πολλά παιδιά στην τάξη της δεν θα θηλάζουν αλλά η ίδια μου είπε,”δεν με ενοχλεί”».

Μετά την εκπομπή όπου η blogger μίλησε, το Twitter εξερράγη με σκληρά σχόλια με τους περισσότερους να την κρίνουν άσχημα, λέγοντας μάλιστα ότι ο θηλασμός σε αυτή την ηλικία είναι «ανάρμοστος» και «περιττός»!

Εκτός όμως από τα αρνητικά σχόλια υπήρξαν και γυναίκες που στήριξαν την απόφαση της Mei. «Θηλάζω τον 16 μηνών γιο μου και σκοπεύω να συνεχίσω μέχρι εκείνος να μου πει πώς δεν θέλει άλλο! Πιστεύω πώς η γυναίκα στην πρωινή εκπομπή σήμερα, ήταν απίστευτη!».

Ποια είναι η δική σας γνώμη; Είστε υπέρ ή όχι του χρόνιου θηλασμού; Μέχρι ποια ηλικία θα θηλάζατε τα παιδιά σας;

Πηγή: mothersblog.gr

Μαμά θηλάζει ακόμη την 5 χρονών κόρη της και αποκαλύπτει το λόγο Reviewed by kamikaze.gr on 30.12.18 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.