Top Ad unit

Μια ζωή την κορόιδευαν για τα χοντρά της μπούτια. Σήμερα, το σώμα της προκαλεί στους άντρες λιποθυμίες



Μία μαθήτρια που δεχόταν bullying για το βάρος της και τους μεγάλους μηρούς της, έμαθε να αγαπάει το σώμα της, καθώς έχασε το ένα τρίτο του βάρους της.
Η 21χρονη Meghan Gilbert από το Ντάλας του Τέξας, είδε το βάρος της να φτάνει τα 90 κιλά, καθώς ανέπτυξε διατροφική διαταραχή, που δεν μπορούσε να ελέγξει.

Οι σκληροί συμμάθητές της την πείραζαν για το βάρος της, λέγοντάς της όταν τα πόδια της «κουνιόντουσαν» τόσο πολύ, που «χτύπησε ο κεραυνός» κάθε φορά που έμπαινε στην αίθουσα διδασκαλίας.









Η στιγμή που άλλαξαν όλα ήταν όταν η Meghan είδε πόσο δυστυχισμένη φαινόταν στις σχολικές φωτογραφίες της τελευταίας χρονιάς πριν από 3 χρόνια και συνειδητοποίησε ότι έπρεπε να κάνει μια αλλαγή στον τρόπο ζωής της.

Η Meghan άλλαξε δραστικά τη διατροφή της και ξεκίνησε τη γυμναστική. Τώρα απολαμβάνει τους καρπούς των προσπαθειών της, καθώς έφτασε να ζυγίζει 62 κιλά, χάνοντας σχεδόν 30 κιλά.

«Τώρα βλέπω ότι τα πόδια μου είναι το δυνατό μου σημείο, παλιά ποτέ δεν φορούσε σορτσάκι ή κοντή φούστα. Μου αρέσουν πόσο μυώδη έχουν γίνει τώρα,» δηλώνει με περηφάνια η Meghan.

«Αν κάποιος μου πει τώρα ότι τα πόδια μου είναι μεγάλα, μπορώ να πω ότι έχω «μπούτια κεραυνού» με θετικό τρόπο.

«Οι άλλοι το έλεγαν αυτό εις βάρος μου, αλλά τώρα κάνω bodybuilding και το βλέπω ως κάτι καλό, είναι δυνατά, μυώδη και νιώθω περήφανη γι” αυτά.»







Η Meghan, πλέον είναι μοντέλο και ασχολείται με τα social media, ήταν παχύσαρκη από παιδική ηλικία, αλλά πιστεύει ότι ξεκίνησε να τρώει χωρίς μέτρο όταν πήγε σε μια κρουαζιέρα όπου υπήρχε άφθονο φαγητό, όπου έτρωγε τέσσερις μερίδες λαζάνια και έξι μπολ με παγωτό ανά γεύμα.

Διαγνώστηκε με άγχος και κατάθλιψη, που χειροτέρεψαν με το bullying. Συνέχισε να τρώει πολύ, απλά «επειδή δε την ένοιαζε».

«Οι συμμαθητές μου δε μου φέρθηκαν καλά, το bullying έτρεφε τη διατροφική διαταραχή μου και μισούσα τον εαυτό μου για την εμφάνισή μου.»





Η Meghan ξεκίνησε κάνοντας ήπιες ασκήσεις σε πάρκο της γειτονιάς της και σταδιακά ανέπτυξε το δικό της πρόγραμμα γυμναστικής. Στη συνέχεια, απέκτησε και προσωπικό γυμναστή.

«Αρχικά ήταν δύσκολα, αλλά ήξερα ότι έπρεπε να συνεχίσω και σταδιακά άρχισε να μου αρέσει. Πιστεύω ότι οι δύσκολοι καιροί σε ωριμάζουν. Έμαθα να τρέφομαι σωστά, όπως και την σωστή ποσότητα φαγητού, ξεκίνησα προπόνηση ενδυνάμωσης και άρχισα να αγαπώ τη γυμναστική.»

Η Meghan καταγράφει την εμπειρία της και στο Instagram.

«Ο σωματότυπός μου έχει αλλάξει εντελώς, το πρόσωπό μου ήταν στρογγυλό παλιά, ο λαιμός και το σώμα μου είναι εντελώς διαφορετικά, μοιάζω με νέο άτομο. Παλιά δε μπορούσα να φορέσω ούτε σορτσάκι, τώρα μπορώ να φορέσω με άνεση μαγιό και νιώθω αυτοπεποίθηση ότι είμαι όμορφη. Βλέπω τα πόδια μου ως το πιο δυνατό στοιχείο μου και νιώθω περήφανη γι” αυτά,» καταλήγει η Meghan.

fanpage.gr

Μια ζωή την κορόιδευαν για τα χοντρά της μπούτια. Σήμερα, το σώμα της προκαλεί στους άντρες λιποθυμίες Reviewed by kamikaze.gr on 20.8.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.