Top Ad unit

Η Παπαρίζου απαντά στον Μαυρίδη μέσω του δικηγόρου της


Συνεχίζεται η κόντρα..

Μέσω του δικηγόρου της, Χρήστου Μήλιου, η ποπ τραγουδίστρια απαντά στον πρώην σύντροφό της, μουσικό παραγωγό και συνθέτη, Τόνυ Μαυρίδη, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξη του ισχυρίστηκε για εκείνη ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα εθισμού με το αλκοόλ.


Όσο ο Τόνυ Μαυρίδης προσπαθεί να «μαζέψει» τις δηλώσεις που έκανε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό «You Weekly», η Έλενα Παπαρίζου, περνά στην αντεπίθεση.

«Η Παπαρίζου δεν επιθυμεί, μεν, να είναι αρπαχτικό, αλλά δεν θα είναι και θήραμα»

Μέσω του δικηγόρου της, Χρήστου Μήλιου, η ποπ τραγουδίστρια απαντά στον πρώην σύντροφό της, μουσικό παραγωγό και συνθέτη, ο οποίος στην επίμαχη συνέντευξη ισχυρίστηκε για εκείνη ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα εθισμού με το αλκοόλ.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά», ο δικηγόρος της τραγουδίστριας, δήλωσε: «Αυτό που θέλει να γίνει γνωστό η κυρία Παπαρίζου ότι η ίδια όση δημοσιότητα δικαιούται και επιθυμεί την έχει από την πολύ καριέρα που κάνει. Και δεν επιθυμεί άλλη. Αν κάποιοι θεωρούν ότι μπορούν να μετατρέψουν το τοπίο μιας αντιπαράθεσης που αφορά διάφορα προσωπικά ή άλλα ζητήματα σε τοπίο ζούγκλας, αυτό που μπορώ να τους διαβεβαιώσω είναι ότι η κ. Παπαρίζου δεν επιθυμεί, μεν, να είναι αρπαχτικό, αλλά δεν θα είναι και θήραμα».

Ο Τόνυ Μαυρίδης προφανώς μετάνιωσε για όσα είπε στη συνέντευξη και προσπάθησε να ανασκευάσει τις δηλώσεις του. Σε τηλεοπτική του συνέντευξη, στην κάμερα του «Φτιάξε Καφέ να στα Πω», ο Τόνυ Μαυρίδης τόνισε ότι παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις του και ότι έχει σκοπό να κινηθεί νομικά. «Έγινε μια μεγάλη παρερμηνεία σε όλο αυτό το πράγμα. Έχω λάβει τα μέτρα μου και τις επόμενες μέρες θα μιλήσει και ο δικηγόρος μου. Δεν ειπώθηκαν τα πράγματα έτσι ακριβώς», δήλωσε ο Τόνυ Μαυρίδης.

Η απάντηση από το περιοδικό ήταν άμεση. Στο Youweekly.gr δημοσιεύτηκε το ηχητικό ντοκουμέντο στο οποίο ο Τόνυ Μαυρίδης υποστηρίζει ότι η Έλενα Παπαρίζου υπήρξε εθισμένη στο αλκοόλ.

«Σηκώθηκε και έφυγε, πήγε στη Σουηδία, για να κάνει τις θεραπείες της, αυτές που έπρεπε να κάνει. Όχι δεν περίμενα εγώ να γυρίσει. Είχαμε πει ότι χωρίζουμε», ακούγεται να λέει ο Γιώργος Μαυρίδης.

Η σύζυγός του, Ευαγγελία Καραμπατζάκη, τόνισε: «(Ο Τόνυ) την περίμενε να έρθει για να ξεκαθαρίσουν τα οικονομικά». Τότε ο Τόνυ Μαυρίδης πρόσθεσε: «Ναι, μέχρι να γίνει καλά, γιατί είχε το θέμα το γνωστό! Πήγε να γίνει καλά».

Η δημοσιογράφος τότε Τζώρτζια Συρίχα τον ρώτησε: «Το γνωστό θέμα το γράφουμε; Τι είναι το γνωστό;». «Τον αλκοολισμό. Το ποτό ναι. Πήγε σε αποτοξίνωση», της απάντησε ο Τόνυ Μαυρίδης.

Στη συνέχεια η δημοσιογράφος τον ρώτησε αν δεν αναγνωρίζει πια την Έλενα Παπαρίζου. «Ναι. Σκέφτομαι μέσα μου και λέω....», είπε ο Τόνυ Μαυρίδης. Τότε η δημοσιογράφος του είπε: «Πώς έδωσες 12 χρόνια από τη ζωή σου....». «Αυτό ναι! Άλλος άνθρωπος ήταν, εκτός και αν ήμουν τόσο τυφλός».
youweekly.gr
Η Παπαρίζου απαντά στον Μαυρίδη μέσω του δικηγόρου της Reviewed by anna on 17.7.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.