Top Ad unit

Ο Γιάννης Σπαλιάρας παίρνει για πρώτη φορά θέση για την επίθεση που δέχτηκε από τον Κοκκινάκη



Ο Γιάννης Σπαλιάρας στο Survivor προκάλεσε αρκετές εντάσεις πολλές φορές άθελά του. Σήμερα στο Πανόραμα μίλησε για όλους και για όλα όσα βίωσε στο ριάλιτι αναφερόμενος εκτενώς στις «κόντρες» που ξέσπασαν. Το μοντέλο και πρώην παίχτης του Survivor αναφέρθηκε αρχικά στον Κώστα Αναγνωστόπουλο, εξηγώντα...

Ο Γιάννης Σπαλιάρας στο Survivor προκάλεσε αρκετές εντάσεις πολλές φορές άθελά του. Σήμερα στο Πανόραμα μίλησε για όλους και για όλα όσα βίωσε στο ριάλιτι αναφερόμενος εκτενώς στις «κόντρες» που ξέσπασαν.

Το μοντέλο και πρώην παίχτης του Survivor αναφέρθηκε αρχικά στον Κώστα Αναγνωστόπουλο, εξηγώντας πως είναι από τους ανθρώπους που λένε ξεκάθαρα την άποψή τους, ενώ διευκρίνισε πως μετά από κάθε παρεξήγηση του ζητούσε συγγνώμη. Κάτι αντίστοιχο κάνει και ο ίδιος και πιθανώς να ήταν κάποιου είδους ξέσπασμα.

Σε ότι αφορά τον Κώστα Κοκκινάκη και το διαπληκτισμό τους, ο Γιάννης Σπαλιάρας εξήγησε: «Πιθανό να είχαμε πιαστεί και στα χέρια. Μου έκανε πολύ εντύπωση αυτή η αντίδραση από τον Κοκκινάκη γιατί ήταν ο πιο ήρεμος από όλους. Ήτα σοκ για όλους μας. Μας ξάφνιασε με αυτή τη συμπεριφορά. Είχε δείξει ότι δεν έχει νεύρα και είναι άνθρωπος που δείχνει ότι ξέρει να ελέγχει τον εαυτό του να μην κάνει τέτοια ξεσπάσματα».

«Στην αρχή ξαφνιάστηκα. Δεν είμαι άγιος. Νομίζω ότι έκανα πάρα πολύ υπομονή. Είμαι ένας άνθρωπος που ζω μέσα στην τηλεόραση και είχα συναίσθηση όταν γίνεται κάτι μπροστά στις κάμερες πώς μπορεί να φαίνεται στον κόσμο και για αυτό έκανα υπομονή. Δεν θα κάτσω να τσακωθώ με κάποιον μπροστά στις κάμερες. Όσο μπορούσα απέφευγα τις εντάσεις. Αν όλα αυτά γινόντουσαν εκτός ή στο δρόμο πιθανώς να μην αντιδρούσα έτσι», φρόντισε να συμπληρώσει.

Στο τέλος αναφορικά με την πολύκροτη διαφωνία τους επεσήμανε: «Δεν το ήξερα ότι ορκίστηκε στο παιδί του… Ο Χρανιώτης πιστεύω ότι μου το μετέφερε, αλλά… γενικά έχω καλύτερη μνήμη από το Γιώργο και πιστεύω ότι δεν μου το μετέφερε. Δεν το θυμόμουν πάντως όπως και να έχει».

Ο Γιάννης Σπαλιάρας παίρνει για πρώτη φορά θέση για την επίθεση που δέχτηκε από τον Κοκκινάκη Reviewed by anna on 12.7.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.