Top Ad unit

Πες μου το ζώδιο σου να σου πω τι είδους άντρες σε θέλουν…


Πες μου το ζώδιο σου να σου πω τι είδους άντρες σε θέλουν…



Κριός

Ελκύεις κάποιον που: λατρεύει την περιπέτεια και επειδή στα μάτια του μοιάζεις ατρόμητη και θαρραλέα νιώθει ότι θα ζήσει ανεπανάληπτες εμπειρίες μαζί σου.

Χαρακτηριστικά: λατρεύει τη διασκέδαση, δεν τον νοιάζει αν δεν έχει τον πρώτο λόγο σε μια σχέση, είναι χαλαρός και δεν έχει πολλές απαιτήσεις.

Ταύρος

Ελκύεις κάποιον που: θέλει κάποιον στο πλευρό του που θα του είναι πιστός και κανείς δεν είναι πιο πιστός από έναν Τάυρο. Χαρακτηριστικά: Συναισθηματικά ώριμος, οικονομικά εξασφαλισμένος, υπομονετικός

Δίδυμος

Ελκύεις κάποιον που: μάλλον έχει κάποιο ένζυμο που τον κάνει υπερβολικά υπομονετικό, τι να πούμε θέλει να ζει με ένταση τη ζωή και λατρεύει τον υπερβολικά ενθουσιώδη και αλλοπρόσαλο χαρακτήρα των διδύμων- ακόμα και αν αυτός αλλάζει διάθεση κάθε 2 ώρες. Στην ουσία βαριέται εύκολα και θέλει κάποιον που θα τον κρατάει alert συνέχεια με όνειρα, ταξίδια και αρκετή τρέλα.

Χαρακτηριστικά: Χαρούμενος, ανοιχτόμυαλος και πολύ (μα πολύ) χαλαρός.

Καρκίνος

Ελκύεις κάποιον που: δεν αναζητάει τίποτα περισσότερο από αγάπη και στοργή στη ζωή του αλλά και κάποιον που θα μπορέσει να του τα παρέχει για πάντα.

Χαρακτηριστικά: Αισθαντικός, ιδιαίτερα σεξουαλικός και σοφός

Λέων

Ελκύεις κάποιον που: ψάχνει ξεκάθαρα μια σύντροφο που θα κλέψει την παράσταση με την δημιουργικότητα και την εξυπνάδα της.

Χαρακτηριστικά: Δοτικός, πολύ καλός ακροατής, γενναιόδωρος, υποχωρητικός

Παρθένος

Ελκύεις κάποιον που: ψάχνει σιγουριά και καθόλου εκπλήξεις και εσύ ως ένα από τα πιο σταθερά ζώδια τον τρελαίνεις γιατί σε βλέπει και σαν fixers- αυτή δηλαδή που βρίσκεται πάντα εκεί για να τον ξελασπώσει. Προσοχή μόνο μην σε εκμεταλλευτεί.

Χαρακτηριστικό: Χαρισματικός, του αρέσει η διασκέδαση αλλά πάντα με μέτρο

Ζυγός

Ελκύεις κάποιον που: ψάχνει ισορροπία αλλά και η δικαιοσύνη μέσα σε μια σχέση. Η συναισθηματική σου ευφυία είναι ένα ακόμα plus που τον τρελαίνει.

Χαρακτηριστικά: Φιλόδοξος, εσωστρεφής, καλόκαρδος

Σκορπιοί

Ελκύεις κάποιον που: θέλει μια σχέση με ένταση και πάθος. Το γεγονός ότι δεν είσαι καθόλου βαρετή ελκύει άτομα που έχουν όρεξη να ζήσουν πολύ δυνατές εμπειρίες.

Χαρακτηριστικά: Αυθεντικός, έξυπνος, ερωτικός

Τοξότες

Ελκύεις κάποιον που: του αρέσει το χιούμορ και η γενικότερη χαλαρή διάθεση. Ψάχνει κάποια γυναίκα με την οποία θα είναι και κολλητός εκτός από φίλος.

Χαρακτηριστικά: Χαλαρός, συντηρητικός, αστείος

Αιγόκερως

Ελκύεις κάποιον που: είναι ρεαλιστής και ψάχνει έναν άνθρωπο που θα έχει τα ίδια πιστεύω σχετικά με την ζωή.

Χαρακτηριστικά: Σοβαρός, φιλόδοξος, έξυπνος, όχι αισθαντικος και σίγουρα όχι ευαίσθητος

Υδροχόος

Ελκύεις κάποιον που: θέλει να ζήσει τη ζωή σε όλο της το μεγαλείο- ό,τι και αν σημαίνει αυτό. Και επειδή η δική σου γενναιοδωρία τον εμπνέει πολύ είναι έτοιμος να κάνει πράγματα μαζί σου.

Χαρακτηριστικά: Γενναιόδωρος, ευαίσθητος
Ιχθύς

Ελκύεις κάποιον που: λατρεύει την δημιουργικότητα, έχει ιδιαίτερη καλλιτεχνική ψυχή και ξέρει να εκτιμάει το καλό φαγητό και την καλή μουσική και στο πλευρό σου γνωρίζει ότι θα τα βρει όλα αυτά.

Χαρακτηριστικά: Έξυπνος, εσωστρεφής, αισθαντικός
Πες μου το ζώδιο σου να σου πω τι είδους άντρες σε θέλουν… Reviewed by kamikaze.gr on 12.7.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.