Top Ad unit

Survivor: Μάριος και Κώστας "πλακώθηκαν" μετά την αποχώρηση Τσανγκ! Έγινε ο κακός χαμός



Έχετε αντιληφθεί όλοι, ότι πλέον ο μισθοφόρος ευθέως προσπαθεί να κάνει κολεγιά με τους Διιάσημους, έχοντας πάντα στο πλευρό του τη Σάρα και την Ελισάβετ.



Μάλιστα, ο Βασάλος τον έχει κατηγορήσει ευθέως για στρατηγική στο παιχνίδι σε σχέση με την ομάδα των Μαχητών.

Με όλα αυτά στην ατμόσφαιρα, ο μισθοφόρος χθες έκανε μία κίνηση την ώρα που έφευγε ο Τσανγκ, που σχολιάστηκε ως ειρωνική, προδοτική και απαράδεκτη. Ήταν η κίνηση που άναψε φωτιές στο στρατόπεδο των Μαχητών:

Και τώρα, ετοιμαστείτε για το ζουμί της ιστορίας! Με το που έφυγε ο Τσανγκ και τους χαιρέτισε όλους, οι Μαχητές αποχωρούν από τον χώρο του Συμβουλίου κι εκεί έξω, λίγο πριν μπουν στη βάρκα για να πάνε στις παραλίες τους, έγινε...

...ο κακός χαμός. Για κακή τύχη του μισθοφόρου, ο Μάριος είδε την κίνησή του με το ειρωνικό χαμόγελο μετά την αποχώρηση του Τσανγκ. Τον ρώτησε, λοιπόν, με τον γνωστό του τρόπο ο Κύπριος, αν θέλει να παραμείνει στην ομάδα των Μαχητών ή θέλει να μετακομίσει στην καλύβα των Διάσημων. Του είπε μάλιστα ο Μάριος, ότι όλη του η στάση στους Μαχητές, υποσκάπτει την προσπάθεια των παικτών απέναντι στην αντίπαλη ομάδα.

Τον κατηγόρησε με βαρύτατους χαρακτηρισμούς για την κίνηση που έκανε απέναντι στον Τσανγκ. Την θεώρησε άκρως προσβλητική για όλη την ομάδα. Μέσες άκρες του είπε, ότι "δεν μπορείς να είσαι στην ομάδα των Μαχητών και να είσαι χαιρέκακος που ένας συμπαίκτης σου αποχωρεί και μάλιστα να δείχνεις τα συναισθήματά σου στους αντίπαλους".

Δείτε επίσης: Εικόνα-ΣΟΚ της Ειρήνης Παπαδοπούλου μετά το Survivor – Δείτε πώς είναι και θα κλείσετε τα μάτια σας!
Η μία κουβέντα έφερε την άλλη, με αποτέλεσμα ο μισθοφόρος να βρεθεί σε δύσκολη θέση και να προσπαθεί να απολογηθεί για τη στάση του, κάτι όμως που δεν έπεισε τον Μάριο, ο οποίος στη συνέχεια του επιτέθηκε με ακόμη βαρύτερους χαρακτηρισμούς με τελικό αποτέλεσμα την επιστροφή των χαρακτηρισμών από τον μισθοφόρο στον Μάριο.

Εκεί κάπου παρενέβησαν τα κορίτσια αλλά και ο Βασάλος, καθώς το πράγμα είχε αρχίσει να ξεφεύγει. Στο επεισόδιο που θα δούμε την Κυριακή δεν ξέρουμε αν θα σας δείξουν αυτά τα στιγμιότυπα οι κάμερες, πάντως ένα είναι το σίγουρο:

Τη συγκεκριμένη νύχτα ο Κώστας Αναγνωστόπουλος δεν κοιμήθηκε στην καλύβα των Μαχητών!

Οι πληροφορίες του athensmagazine.gr υποστηρίζουν ότι θα δούμε όλη αυτή την ίντριγκα στα αμέσως επόμενα επεισόδια του Survivor.

Πάντως, όπως και να'χει, ένα είναι το σίγουρο, ο Μάριος και ο μισθοφόρος έχουν χωρίσει τους Μαχητές σε δύο ομάδες και αυτό σίγουρα δεν ωφελεί την ψυχολογία των παικτών.
Survivor: Μάριος και Κώστας "πλακώθηκαν" μετά την αποχώρηση Τσανγκ! Έγινε ο κακός χαμός Reviewed by kamikaze.gr on 4.5.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.