Top Ad unit

Καταπέλτης η ιατροδικαστής για τον δράστη της δολοφονίας της Φ Μπλάχα



Η ιατροδικαστής κονιορτοποίησε τον ισχυρισμό του συντρόφου της άτυχης Φαίη Μπλάχα και κατηγορούμενου για τη δολοφονία της, Βαγγέλη Στεφανάκη, ότι σκοτώθηκε χτυπώντας στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου.

Η μάρτυρας, η οποία κλήθηκε να καταθέσει στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο μετά από αίτημα της υπεράσπισης του Βαγγέλη Στεφανάκη, απέρριψε τον ισχυρισμό του "προφυλακτήρα", στον οποίο επιμένει ήδη από το πρωτόδικο δικαστήριο. Αν και ο κατηγορούμενος δηλώνει οτι χαστούκισε τη Φαίη και εκείνη πέφτοντας χτύπησε στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου, η ιατροδικαστής είπε: "Η κοπέλα δεν είχε πέσει προς τον προφυλακτήρα ώστε να χτυπήσει. Η κοπέλα ήταν χτυπημένη στο πάνω μέρος του κεφαλιού της, την βρεγματική χώρα και όχι στο πίσω μέρος, όπως θα συνέβαινε αν είχε χτυπήσει στον προφυλακτήρα".

Όπως εξήγησε, η κοπέλα ήταν σε βαθύ κώμα και χρειάζονταν να νοσηλευθεί σε Μονάδα Εντατικής Θαραπείας. "Στον "Ερυθρό Σταύρο" το επίπεδο συνειδητότητας της ήταν σύμφωνα με την κλίμακα Γλασκώβης 6 στα 15. Η μαγνητική έδειξε διάχυτο αιμάτωμα στον εγκέφαλο, διάχυτο εγκεφαλικό οίδημα. Αυτά προέκυπταν από το φάκελο της. Ήταν σε βαθιά καταστολή ώστε να μην έχει ο οργανισμός της ενεργειακές ανάγκες. Δεν ήταν αιμοδυναμικά σταθερή της είχαν χορηγήσει φάρμακο" κατέθεσε και πρόσθεσε: "έμοιαζε σαν έχει δεχθεί χτυπήματα ή να έχει χτυπηθεί σε κάποιες επιφάνειες. Αυτό όμως που με απασχολούσε ήταν μια κρίσιμη κάκωση".

Πρόεδρος: Πως ήταν το πρόσωπο της;

Μάρτυρας: Είχε εκχύμωση στο αριστερό μάτι και εκχύμωση στο μέτωπο. Ήταν σαν το κεφάλι να έχει χτυπήσει σε μια επίπεδη επιφάνεια. Την είδα τέσσερις ημέρες μετά. Τα χείλια της είχαν εκχυμώσεις από μέσα...

Στη συνέχεια, υποστήριξε ότι στην Κεντρική Κλινική οι γιατροί κατάλαβαν ότι η κοπέλα είχε πέσει από το 6 στο 3 στην κλίμακα Γλασκώβης. "Στο σημείο αυτό στο μυαλό του γιατρού μπαίνει η ιδέα να ξεκινήσει ο εγκεφαλικός θάνατος" ανέφερε.

Πρόεδρος: Ο εγκεφαλικός θάνατος άρχισε όταν ήταν ακόμη στον "Ερυθρό Σταυρό";

Μάρτυρας: Όταν έφυγε από τον "Ερυθρό Σταυρό είχε βαθμολογία 6 στην κλίμακα Γλασκώβης. Οι γιατροί της Κεντρικής Κλινικής μου είπαν ότι από το 6 είχε πάει στο 3. Σκεφθείτε ότι το 6 σημαίνει ότι ο ασθενής πρέπει να μπει επειγόντως σε ΜΕΘ. Στη Κεντρική Κλινική η πιθανότητα επιβίωσης της κοπέλας ήταν μηδαμινή. Την είδα στις 9 Απριλίου. Από τότε ξέραμε ότι η κοπέλα θα πεθάνει εκτός και αν γίνονταν θαύμα.
Η υπόθεση

Η υπόθεση είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο πριν από περίπου τέσσερα χρόνια και έχει μείνει γνωστή ως το «ερωτικό τρίγωνο της Νέας Μάκρης». Μέσα από τη δικογραφία και τις καταθέσεις που δόθηκαν στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο έγινε γνωστό πως ο 25χρονος τότε Βαγγέλης Στεφανάκης είχε δημιουργήσει ερωτικές σχέσεις με τις δυο αδελφές, Φαίη και Μαριαλένα Μπλάχα.

Ωστόσο, μετά τον δεσμό του Βαγγέλη Στεφανάκη με την αδικοχαμένη Φαίη, η Μαριαλένα τον διεκδικούσε ακόμη και προκειμένου να τον κερδίσει έφτασε στο σημείο να εξυβρίζει και να συκοφαντεί την αδελφή της σε εκείνον.

Ξημερώματα της 6 Απριλίου ο κατηγορούμενος συναντήθηκε με τη Φαίη και μετά από έντονη λογομαχία, η νεαρή κοπέλα καταλήξει στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταύρος σε σοβαρή κατάσταση.

Το ζευγάρι λογομάχησε καθώς η 23χρονη Φαίη είχε αντιληφθεί ότι ο Στεφανάκης διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με την αδελφή της και ότι εκείνο το βράδυ δέχθηκε τηλεφώνημά της προκειμένου να βγουν μαζί έξω.

Πηγή: www.thetoc.gr

Καταπέλτης η ιατροδικαστής για τον δράστη της δολοφονίας της Φ Μπλάχα Reviewed by kamikaze.gr on 23.5.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.