Top Ad unit

Θλίψη για τον Γιάννη Καυκιά που σκοτώθηκε σε εργατικό δυστύχημα - Τη Δευτέρα η κηδεία



Θλίψη για τον τραγικό θάνατο του 33χρονου Γιάννη Καυκιά, ο οποίος έχασε τη ζωή του χθες το πρωί στο εργατικό δυστύχημα στην παλαιά Εθνική Οδό Πατρών – Κορίνθου, στην περιοχή της Παναγόπουλας, στα έργα για την κατασκευή της νέας σιδηροδρομικής γραμμής και της διπλής σήραγγας της ΕΡΓΟΣΕ.


Το εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 11.30 το πρωί του Σαββάτου, όταν κατά την διάρκεια μεταφοράς ενός βραχίονα από πλατφόρμα που υπήρχε στο σημείο, αποκολλήθηκε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες και έπεσε πάνω στον 33χρονο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Παρά την άμεση κινητοποίηση του ΕΚΑΒ, την μεταφορά του Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο, και τις προσπάθειες των γιατρών, ο 33χρονος κατέληξε από τα βαριά τραυματά του.

Μετά το τραγικό εργατικό δυστύχημα οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Αιγίου ο εργοταξιάρχης και ένας χειριστής μηχανήματος της εταιρείας, προκειμένου να διερευνηθούν τα αίτια του δυστυχήματος, ενώ στο σημείο βρέθηκε και κλιμάκιο της Επιθεώρησης Εργασίας.



Ο Γιάννης Καυκιάς, εργαζόταν εδώ και χρόνια στα εργοτάξια και καταγόταν από την Παλαιοκάτουνα Άρτας. Η οικογένειά του ζει εδώ και χρόνια στην Αθήνα, όπου τη Δευτέρα θα γίνει και η κηδεία του, ενώ είχε έναν ακόμα μικρότερο σε ηλικία αδελφό.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το δυστύχημα

Για ανθρωποκτονία από αμέλεια και παράβαση της εργατικής νομοθεσίας διώκονται ο υπεύθυνος εργοδηγός και ένας χειριστής μηχανήματος έργων για το τραγικό θάνατο του Γιάννη Καυκιά.

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας «χθες το πρωί στην Παναγοπούλα Αιγιαλείας, κατά την εκτέλεση εργασιών, εντός εργοταξιακής ζώνης, έλαβε χώρα εργατικό ατύχημα κατά το οποίο τραυματίστηκε θανάσιμα ένας 32χρονος εργάτης.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργούν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αιγίου, συνελήφθησαν, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγίου, δύο άνδρες και πιο συγκεκριμένα ο υπεύθυνος εργοδηγός και χειριστής μηχανήματος έργων σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και παράβαση της εργατικής νομοθεσίας.»

Πηγή: tempo24, patrastimes
Θλίψη για τον Γιάννη Καυκιά που σκοτώθηκε σε εργατικό δυστύχημα - Τη Δευτέρα η κηδεία Reviewed by kamikaze.gr on 7.5.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.