Top Ad unit

Είδε ΑΥΤΑ τα Περίεργα Σημάδια στον λαιμό της Κόρης της. Όταν πήγαν στον Γιατρό, η διάγνωσή του τις έκανε να Παγώσουν…



Στις μέρες μας, η παιδική παχυσαρκία είναι ένα κοινωνικό πρόβλημα που επηρεάζει συνεχώς όλο και περισσότερα παιδιά. Η κατάσταση είναι ανησυχητική επειδή πολλά παιδιά και έφηβοι αναπτύσσουν διαβήτη τύπου 2 εξαιτίας της παχυσαρκίας.


Θα σας παρουσιάσουμε μια περίπτωση ενός νεαρού κοριτσιού που πάσχει από διαβήτη τύπου 2. Το όνομα αυτού του κοριτσιού είναι Pantera, και έμαθε την αλήθεια για την ασθένεια της όταν ήταν μόλις 14 ετών. Υπήρχαν κάποια συμπτώματα που υποδείκνυαν ότι έπασχε από διαβήτη. Ήταν συνεχώς διψασμένη και είχε πονοκεφάλους και σοβαρές εναλλαγές της διάθεσης.

Δυστυχώς, αυτές δεν ήταν οι μόνες ενοχλήσεις που αισθανόταν. Η Pantera άρχισε επίσης να αποκτά ένα μαύρο δακτύλιο γύρω από το λαιμό της. Στην αρχή η μητέρα της πίστευε ότι απλά δεν πλενόταν καλά στο ντους, αλλά η αλήθεια οδήγησε σε ανησυχητική διάγνωση.Loading...

Ενώ πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι ο σκούρος δακτύλιος είναι απλά βρωμιά, στην πραγματικότητα είναι ένα προειδοποιητικό σημάδι του διαβήτη τύπου 2.

Οι γιατροί εξηγούν ότι αυτό ο σκούρος δακτύλιος είναι ένα σημάδι ότι η ινσουλίνη το σώμα σας δεν λειτουργεί σωστά. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτό είναι ένα σύμπτωμα του διαβήτη τύπου 2, το οποίο επηρεάζει τον τρόπο που το σώμα σας μεταβολίζει τη ζάχαρη.

Ο σκούρος δακτύλιος είναι επίσης γνωστός ως «μελανίζουσα ακάνθωση» που μπορεί επίσης να βρεθεί στις μασχάλες ή τη βουβωνική περιοχή.

Τα τελευταία χρόνια, αυτός ο τύπος διαβήτη έχει εξαπλωθεί περισσότερο στα παιδιά και τους εφήβους. Τα προληπτικά μέτρα είναι εξαιρετικά μεγάλης σημασίας, καθώς τη στιγμή που θα εμφανιστεί, θα είναι πιο δύσκολο να αντιμετωπιστεί. Για να το αποτρέψετε, θα πρέπει να αλλάξετε τη διατροφή σας σε πιο υγιεινή και να ασκήστε σε τακτική βάση.

Η μητέρα της Pantera ελπίζει η ιστορία της κόρης της θα εμπνεύσει και άλλα άτομα να κάνουν αλλαγές στον τρόπο ζωής τους, αντί να υφίστανται τις οδυνηρές συνέπειες του διαβήτη τύπου 2.

Όλοι οι γονείς θα πρέπει να είναι προσεκτικοί όσον αφορά τη διατροφή που ακολουθούν τα παιδιά τους. Πρέπει να παρακολουθείτε όλα όσα εσείς και η οικογένειά σας καταναλώνει, επειδή η διατροφή έχει δια βίου επιπτώσεις στην υγεία όλων.

Πηγή: fumara.gr
Είδε ΑΥΤΑ τα Περίεργα Σημάδια στον λαιμό της Κόρης της. Όταν πήγαν στον Γιατρό, η διάγνωσή του τις έκανε να Παγώσουν… Reviewed by kamikaze.gr on 10.5.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.