Top Ad unit

Σοκαρισμένοι οι αστυνομικοί με τα όσα είδαν στο βίντεο – Εκτιμούν πως αν αργούσαν λίγο ο διεστραμμένος «τυφλός» θα είχε δολοφονήσει την κοπέλα


Σοκαρισμένοι οι αστυνομικοί με τα όσα είδαν στο βίντεο – Εκτιμούν πως αν αργούσαν λίγο ο διεστραμμένος «τυφλός» θα είχε δολοφονήσει την κοπέλα – Κατέγραφε το πρόσωπο της 22χρονης την ώρα που τη βασάνιζε



Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τα όσα συνέβησαν στο ημιυπόγειο της φρίκης στην Δάφνη, όπου μία κοπέλα 22 ετών βίωσε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια ενός ανθρωπόμορφου κτήνους που δηλώνει πως είναι τυφλός κατά 95%.

Οι αστυνομικοί που είδαν το βίντεο που τραβούσε το «τέρας» της Δάφνης με όσα έκανε πάνω στο σώμα της 22χρονης κοπέλας, δηλώνουν σοκαρισμένοι.

Λεπτομέρειες που σοκάρουν! Πώς περιέγραψε τη φρίκη που έζησε η 22χρονη στους αστυνομικούς...

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψαν σε συναδέλφους τους, ο «τυφλός» βιαστής δεν σταμάτησε ούτε για ένα λεπτό να κακοποιεί τη φοιτήτρια. Τη χτυπούσε συνεχώς με γροθιές, χαστούκια και κλωτσιές ενώ χρησιμοποιώντας αιθέρα την κρατούσε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Τη βίαζε ασταμάτητα ακόμα και όταν ήταν αναίσθητη, είτε ο ίδιος είτε με διάφορα άλλα αντικείμενα.

Ανατριχίλα προκαλεί και το γεγονός πως ο σάτυρος φορούσε γυαλιά με κάμερα ώστε να καταγράφει το πρόσωπο της κοπέλας και τις αντιδράσεις της όταν τη βασάνιζε και τη βίαζε. Στο υλικό που έχουν οι αστυνομικοί φαίνεται πως όταν η κοπέλα ξυπνούσε, εκείνος τη χτυπούσε με μανία μέχρι να χάσει ξανά τις αισθήσεις της.

Οι αστυνομικοί είναι πεπεισμένοι πως ο βιαστής, που είχε το θράσος να δηλώσει ότι αυτά που έκανε στην κοπέλα ήταν το φετίχ της, σκόπευε να σκοτώσει την 22χρονη ώστε να μην αποκαλύψει τα βασανιστήρια που είχε υποστεί στα χέρια του. «Θα τη βασάνιζε κι άλλο και στη συνέχεια θα τη σκότωνε. Είχε τα στοιχεία του και γνώριζε το πρόσωπο του βιαστή της», δηλώνουν οι αστυνομικοί και προσθέτουν πως «αν αργούσαμε έστω και λίγο ίσως η κοπέλα να ήταν νεκρή».

Οι άνδρες της ΕΛΑΣ πιστεύουν πως το 50χρονο τέρας της Δάφνης δεν έχει 95% αναπηρία, όπως υποστηρίζει. Δεν έχει κανένα χαρτί που να το αποδεικνύει και φάνηκε ξεκάθαρα πως κινείται χωρίς βοήθεια, περπατάει χωρίς συνοδό και χρησιμοποιεί υπολογιστή και κάμερες τελευταίας τεχνολογίας.

Πηγή: newsbomb.gr

Σοκαρισμένοι οι αστυνομικοί με τα όσα είδαν στο βίντεο – Εκτιμούν πως αν αργούσαν λίγο ο διεστραμμένος «τυφλός» θα είχε δολοφονήσει την κοπέλα Reviewed by kamikaze.gr on 5.5.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.