Top Ad unit

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έγινε και τραγούδι: «Αχ Ντάνο... θα τρελαθώ Ντάνο» [βίντεο]



Ο μεγάλος σταρ του φετινού Survivor είναι αδιαμφισβήτητα ο Γιώργος Αγγελόπουλος ο οποίος αν και μη «διάσημος» έχει ξεπεράσει τη φήμη των «διασήμων» που συμμετέχουν στο παιχνίδι.



Και φυσικά πολλοί είναι αυτοί που έσπευσαν να πιάσουν τον... παλμό του και την επιτυχία του, όπως ο TUS ο οποίος έβγαλε και τραγούδι για τον Ντάνο!

Τίτλος του «Αχ Ντάνο» με καυστική διάθεση...

«Αχ Ντάνο, θα τρελαθώ Ντάνο αν δω το έπαθλο στα χέρια σου επάνω. Σήκωσέ το! Αχ Ντάνο, θα τρελαθώ Ντάνο απ’ το Survivor επεισόδιο δεν χάνω. Αχ Ντάνο, θα τρελαθώ Ντάνο αν δω το έπαθλο στα χέρια σου επάνω. Σήκωσέ το! Αχ, Ντάνο, θα τρελαθώ Ντάνο απ’ το Survivor επεισόδιο δεν χάνω.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για το survivor

Ντάνο άρχοντα πούλα τους τα υπάρχοντα. Δώσε τη Λάουρα και πάρε ένα σαλάμι. Άλλος στη θέση σου θα το ‘χε καβαλήσει, εσύ το χάρισες στους ντόπιους το καλάμι. Ρίξε στη Βαλαβάνη ένα μανίκι να μη σε ξαναβγάλει προτεινόμενο κι εσύ να είσαι ένα βήμα πριν τη νίκη κι αυτή να βρει εκεί μέσα ένα γκόμενο. Ζω μόνο για να σε δω στο βάθρο, έκλεισα εισιτήρια για να ‘ρθω. Αν βγεις πάλι υποψήφιος εγκεφαλικό θα πάθω, βάλε κι υποψήφιος για δήμαρχος στη Σκιάθο.

Αχ Ντάνο, θα τρελαθώ Ντάνο αν δω το έπαθλο στα χέρια σου επάνω. Σήκωσέ το! Αχ Ντάνο, θα τρελαθώ Ντάνο απ’ το Survivor επεισόδιο δεν χάνω. Αχ Ντάνο, θα τρελαθώ Ντάνο αν δω το έπαθλο στα χέρια σου επάνω. Σήκωσέ το! Αχ, Ντάνο, θα τρελαθώ Ντάνο απ’ το Survivor επεισόδιο δεν χάνω...».


Πηγή: iefimerida.gr/

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έγινε και τραγούδι: «Αχ Ντάνο... θα τρελαθώ Ντάνο» [βίντεο] Reviewed by kamikaze.gr on 3.5.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.