Top Ad unit

Ορέστης Τσάνγκ: Δεν το περίμενα να φύγω στην πρώτη ψηφοφορία



Τις πρώτες του δηλώσεις νμετά την αποχώρησή του από το Survivor έκανε ο Ορέστης Τσανγκ, ο παίκτης που αποχώρησε στο χθεσινό επεισόδιο!



Ο Ορέστης Τσανγκ είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα του Survivor!: «Το όμορφο ταξίδι του survivor τελείωσε για εμένα...Η αλήθεια είναι πως δεν το περίμενα. Δεν το περίμενα να φύγω στην πρώτη ψηφοφορία. Όμως αφού το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε ότι θέλει να κάτσουν οι συμπαίκτες μου μέσα στο παιχνίδι, εγώ μένει μόνο να το δεχτώ... Κρατάω μόνο τα θετικά από τις ογδόντα τόσες μέρες και προχωράω»!

«Αυτό που θα μου λείψει εδώ στο νησί, είναι η ελευθερία! Αυτή η ελευθερία που κοιμόμουν τα βράδια στην αιώρα και μπορούσα να βλέπω τα αστέρια. Με τα ίδια ρούχα και λίγο φαγητό ήμουν χαρούμενος και όταν ξάπλωνα σκεφτόμουν πως κάπως έτσι πρέπει να είναι η ευτυχία. Απλά ξαπλωμένος σε κατασκευή που έφτιαξες μόνος σου και βλέποντας τα αστέρια» είπε ο πρώην Μαχητής.

Επίσης, αποκάλυψε τι θα κάνει μόλις φτάσει στην Ελλάδα. «Μόλις γυρίσω στην Ελλάδα θέλω να δω την οικογένεια μου, τους γονείς μου και την αδερφή μου και μετά θα βάλω μπρος όλες αυτές τις ιδέες που είχα μέσα στο παιχνίδι και να ξεκινήσω ένα νέο ταξίδι, αυτό της επιχειρηματικής μου νέας δραστηριότητας».


Πηγή: news.gr
Ορέστης Τσάνγκ: Δεν το περίμενα να φύγω στην πρώτη ψηφοφορία Reviewed by kamikaze.gr on 4.5.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.