Top Ad unit

Επί 5 χρόνια τέντωνε τον λαιμό της για να μοιάσει με καμηλοπάρδαλη. Δείτε πως έγινε τώρα που έβγαλε τους κρίκους!



Πριν από 5 χρόνια, μια γυναίκα αποφάσισε ότι ήθελε να μοιάζει με το αγαπημένο της ζώο, την καμηλοπάρδαλη. Το γεγονός αυτό την έκανε διάσημη. Ρίξτε μια ματιά στην ιστορία της «γυναίκας καμηλοπάρδαλης».



Η 30χρονη Sydney V. Smith, έγινε γνωστή πριν από μερικά χρόνια όταν εσκεμμένα προσπάθησε να τεντώσει το λαιμό της για να μοιάζει με το αγαπημένο της ζώο.

Φορούσε χάλκινους κρίκους στο λαιμό για να επιμηκύνει το λαιμό της. Η ίδια αποκαλούσε τον εαυτό της «η γυναίκα καμηλοπάρδαλη».

Γιατί λοιπόν πήρε μια τέτοια απόφαση; Εν μέρει ήταν ένας θαυμασμός για τις καμηλοπαρδάλεις και το ενδιαφέρον της για τη φυλή Kayan Lahwi στη Ταϊλάνδη και τη Βιρμανία.

Οι γυναίκες της φυλής Kayan Lahwi φοράνε κοσμήματα στο λαιμό τους που επιμηκύνουν αισθητά το λαιμό τους.


Με την πάροδο του χρόνου, οι μεταλλικοί κρίκοι άρχισαν να έχουν αποτέλεσμα. Σιγά σιγά πρόσθετε επιπλέον κρίκους.


Σε κάποιο σημείο, είχε μέχρι και 15 κρίκους στο λαιμό της, που ζύγιζαν πάνω από 2 κιλά.

Για την Sydney έχουν κάνει και αφιέρωμα στο Ripley’s Believe It or Not.


Από τότε που έγινε αναγνωρίσιμη για την ασυνήθιστη εμφάνισή της, έχει ασχοληθεί και με το μόντελινγκ.



Εδώ η Sydney ποζάρει για μια φωτογραφία με τον λαιμό να φαίνεται αρκετά επιμήκης.


Αγαπάει τόσο πολύ τις καμηλοπαρδάλεις, που έχει ακόμα και μια τσάντα σε animal print καμηλοπάρδαλης, που παίρνει παντού μαζί της.


Η Sydney ζει τώρα στο Λος Άντζελες. Σύμφωνα με την Huffington Post, σε κάποιο σημείο, ο λαιμός της είχε φτάσει τα 28 εκατοστά μήκος.


O κόσμος την αγαπάει που έχει γίνει ακόμα και κόμικ!

Τα τελευταία χρόνια, η Sydney άρχισε να κουράζεται με τους κρίκους και αναρωτιόταν αν ήθελε να την αναγνωρίζουν ως τη «γυναίκα καμηλοπάρδαλη».


Η Sydney πήρε την απόφαση να βγάλει για πάντα τους κρίκους. Έπειτα από 5 χρόνια, κουράστηκε από το γεγονός που η ζωή της ήταν περιστρεφόταν συνεχώς γύρω από τους κρίκους.

«Πέρασα 5 χρόνια της ζωής μου φορώντας τους κρίκους και έγινα πολύ εσωστρεφής. Ένιωσα ότι οι κρίκοι μου καταλάμβαναν τη ζωή μου με κάθε τρόπο,» περιέγραψε σε μια συνέντευξή της.

Ως αποτέλεσμα των πολλών ετών που φορούσε τους κρίκους, η Sydney τώρα κάνει φυσικοθεραπεία για να αντιμετωπίσει τη χρόνια ακαμψία.

Πηγή: fanpage.gr
Επί 5 χρόνια τέντωνε τον λαιμό της για να μοιάσει με καμηλοπάρδαλη. Δείτε πως έγινε τώρα που έβγαλε τους κρίκους! Reviewed by kamikaze.gr on 16.5.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.