Top Ad unit

«Κλαίει» όλο το ίντερνετ: 5 πυροσβέστες προσπαθούν να απεγκλωβίσουν μπόμπιρα ο οποίος το… καταδιασκεδάζει



Πυροσβέστες στην Κορνουάλη κατέβαλαν προσπάθειες να σώσουν ένα μικρό παιδί που είχε κλειδωθεί στο αυτοκίνητο της μητέρας του, ενώ εκείνο τους παρακολουθούσε διασκεδάζοντας.


Το περιστατικό συνέβη όταν ο μόλις 14 μηνών Μπράντον ενεργοποίησε το κεντρικό σύστημα κλειδώματος τη στιγμή που η μητέρα του φόρτωνε το αυτοκίνητο με ψώνια.

Έντρομη η μητέρα του άρχισε να σκέφτεται πώς θα ανοίξει το αυτοκίνητο, ενώ πελάτες του σούπερ μάρκετ στο οποίο είχε κάνει τα ψώνια της την πλησίασαν για να τη βοηθήσουν καλώντας παράλληλα την πυροσβεστική.

Ο μικρός μπόμπιρας πάντως αντιμετώπισε την κατάσταση με μεγαλύτερη ψυχραιμία καθώς σε φωτογραφία που κυκλοφόρησε φαίνεται να χαμογελά στους πυροσβέστες, ακριβώς πίσω από το τιμόνι, και ενώ εκείνοι προσπαθούν να ανοίξουν το όχημα.



Φωτογραφία: SWNS

Αρχικά, οι πυροσβέστες χρησιμοποίησαν ένα μικρό εργαλείο, στη συνέχεια όμως και όταν είδαν τον Μπράντον να βάζει ένα νόμισμα στο στόμα του, κατέφυγαν σε πιο δραστική μέθοδο και έσπασαν το ένα παράθυρο.

Όπως δηλώνει η μητέρα του, είχε αρχίσει να πανικοβάλλεται καθώς φοβόταν ότι το μωρό της θα πνιγεί με το νόμισμα.

Πηγή

«Κλαίει» όλο το ίντερνετ: 5 πυροσβέστες προσπαθούν να απεγκλωβίσουν μπόμπιρα ο οποίος το… καταδιασκεδάζει Reviewed by kamikaze.gr on 3.5.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.