Top Ad unit

4 Κoρίτσια πήγαιναν πάντα πεινασμένα στο σχολείο. Όταν ο δάσκαλος κατάλαβε τι συνέβαινε στο σπίτι, πάγωσε!H ζωή της Bianca, της Madison, της Tiffany και της Paris Lucci φαινόταν πραγματικά αξιοζήλευτη. Οι τετράδυμες αδερφές ζούσαν σε μία από τις πιο ξακουστές γειτονιές του κόσμου: στο Beverly Hills του Los Angeles. Οι γονείς τους ήταν πετυχημένοι και μεγάλωναν τις κόρες τους σε ένα τεράστιο σπίτι με πισίνα.


Εξωτερικά, όλα φαινόντουσαν ιδανικά.

Αλλά πίσω από την λαμπερή πρόσοψη, τα παιδιά αυτά μεγάλωναν σε μία πραγματική κόλαση. Ο πατέρας του ήταν βίαιος, επιθετικός και περιφρονητικός. Τις φώναζε συνέχεια και τις έλεγε πως δεν θα καταφέρουν τίποτα στη ζωή τους. Τις έβαζε να κολλάνε posters στη γειτονιά, κάτι που ήταν κομμάτι της δικής του δουλειάς και δεν της τάιζε αρκετά.

Οι δάσκαλοι στο σχολείο είχαν παρατηρήσει πως τα κορίτσια ήταν συνεχώς πεινασμένα και τους έδιναν μερικές φορές χρήματα για να πάρουν κάτι να φάνε.

Δυστυχώς, η μητέρα τους είχε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και δεν μπορούσε να προστατέψει τον εαυτό της ή τα παιδιά της από τον άντρα της. Μία χρονιά, 4 μέρες πριν τα Χριστούγεννα, είπε πως θα πήγαινε να αγοράσει κάτι που χρειαζόταν και απλά ποτέ δεν γύρισε. Τα 4 κορίτσια είχαν μείνει μόνα με έναν τύραννο.Μία από τις πιο ενοχλητικές λεπτομέρειες είναι πως ο πατέρας φερόταν εντελώς φυσιολογικά στους γιους του. Όταν είχε νεύρα τα έβγαζε μόνο πάνω στα κορίτσια. Δεν περνούσε μέρα που δεν χτύπαγε τις τετράδυμες.

Ένα από τα κορίτσια μάλιστα δέχτηκε επίθεση από έναν παιδεραστή και αυτός αντί να την υποστηρίξει, έριξε το φταίξιμο πάνω της. Έριξε ένα από τα κορίτσια στο πάτωμα με τόση δύναμη που έσπασε το χέρι της. Στο νοσοκομείο ισχυρίστηκε πως απλά γλίστρησε και έπεσε.Όταν τα κορίτσια ήταν 11, η Madison είχε πάει στο σχολείο με ένα χτύπημα στο μέτωπό της και τότε ο δάσκαλος την ρώτησε πώς το είχε πάθει. Εκείνη παραδέχτηκε την αλήθεια: ο πατέρας της το είχε κάνει. Τώρα οι δάσκαλοι είχαν χειροπιαστές αποδείξεις που επιβεβαίωναν τις υποψίες τους και έτσι κάλεσαν την αστυνομία.


Τα κορίτσια τα πήραν αμέσως από το σπίτι τους, τα χώρισαν και τα έδωσαν σε ανάδοχες οικογένειες. Αλλά ο πατέρας τους πάντα ήθελε να εκδικηθεί για την προδοσία τους. Έλεγε στις πιθανές ανάδοχες οικογένειες πόσο φρικτά παιδιά ήταν και τους απειλούσε. Αυτό απέτρεψε πολλές οικογένειες από το να τις δεχθούν.

Τελικά, η τύχη άλλαξε για τις τετράδυμες: πήγαν όλες μαζί στο ίδιο σπίτι με την ανάδοχη μητέρα τους, Nadine Jett. Και εκεί έμειναν – επιτέλους σε ένα ασφαλές καταφύγιο. Η γυναίκα αυτή έδωσε στα κορίτσια την ασφάλεια και την άνεση που χρειαζόντουσαν, τις υποστήριζε, τις ενθάρρυνε και πίστευε σ’αυτές. Ήξερε πως θα γίνουν πετυχημένες και χαρούμενες.

Με την υποστήριξη της Nadine και την βοήθεια των δασκάλων τους, κατάφεραν και οι 4 να τελειώσουν το σχολείο, κάτι που είναι αρκετά σπάνιo επίτευγμα για παιδιά ανάδοχων οικογενειών.Στο τέλος του Οκτωβρίου, η Bianca, η Madison, η Tiffany και η Paris έγιναν 20. Τώρα σπουδάζουν στο κολέγιο και οι 3 από αυτές έχουν μπει μάλιστα και στην ομάδα μπάσκετ.

Οι τετράδυμες ξέρουν πολύ καλά πόσο δύσκολο είναι το σύστημα ανάδοχων οικογενειών στις ΗΠΑ, αλλά ξέρουν πως ήταν και πολύ τυχερές. Και έτσι, τον Μάιο του 2016 δημιούργησαν την οργάνωση «A Case of Love» με σκοπό να βοηθήσουν και άλλα παιδιά που ψάχνουν ανάδοχη οικογένεια.

Πολύ δυνατές νεαρές γυναίκες. Όσο έχουν η μία την άλλη και τους υπόλοιπους υπέροχους ανθρώπους που τις υποστηρίζουν, κανείς δεν θα μπορέσει να τις λυγίσει όπως προσπάθησε ο πατέρας τους.

Τους ευχόμαστε να έχουν ένα πανέμορφο μέλλον και τελικά η καλύτερη εκδίκηση είναι να ζήσουν μία χαρούμενη και ευτυχισμένη ζωή!

Δείτε την συγκινητική τους ιστορία στο βίντεο που ακολουθεί:


Πηγή: entypwsiako.com

4 Κoρίτσια πήγαιναν πάντα πεινασμένα στο σχολείο. Όταν ο δάσκαλος κατάλαβε τι συνέβαινε στο σπίτι, πάγωσε! Reviewed by kamikaze.gr on 2.5.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.