Top Ad unit

Αυτή είναι η 36χρονη που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη [εικόνα]



Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα έλαβε από την α' τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, ο 38χρονος γιατρός που κατηγορείται για τη δολοφονία 36χρονης.


Ο αγγειοχειρουργός, που αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως και της περιύβρισης νεκρού, δια της συνηγόρου του, αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή στο έγκλημα, το οποίο εκτιμάται ότι τελέστηκε μέσα στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Ο ίδιος φέρεται να ισχυρίζεται ότι διατηρούσε απλώς φιλικές σχέσεις με τη γυναίκα και συνομιλούσαν μέσω facebook. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος αναμένεται να υποστηρίξει στην απολογία του ότι είχε ιατρικό ραντεβού με την 36χρονη για μικροεπέμβαση, αλλά εκείνη δεν προσήλθε.

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας, γεωργιανής καταγωγής, μητέρας τριών παιδιών, βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη σε δύσβατη δασική έκταση στην ευρύτερη περιοχή Παλιουρίου και Αγίας Παρασκευής, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, ενώ στο άψυχο σώμα ανιχνεύτηκε αναισθητικό φάρμακο.

Οι κάμερες ασφαλείας του «Ιπποκρατείου» κατέγραψαν ύποπτες κινήσεις του γιατρού στον περιβάλλοντα χώρο του νοσοκομείου, ενώ η άρση του απορρήτου των επικοινωνιών φέρεται πως έδωσε το γεωγραφικό στίγμα των κινήσεων στην ευρύτερη περιοχή όπου εντοπίστηκε το πτώμα. «Φως» στις ακριβείς συνθήκες θανάτου αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική έρευνα και μόλις ολοκληρωθούν ειδικές εργαστηριακές εξετάσεις.



Πηγή: iefimerida.gr

Αυτή είναι η 36χρονη που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη [εικόνα] Reviewed by kamikaze.gr on 6.5.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.