Top Ad unit

30 πανεύκολα χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε μόνη σας στο σπίτι



Σας αρέσει να ανακαλύπτετε νέους τρόπους για να χτενίζετε τα μαλλιά σας; Τι θα λέγατε για μερικά πανεύκολα χτενίσματα ιδανικά για κάθε περίσταση;


Δεν χρειάζεται να είστε γνώστης κομμωτικής για να μπορέσετε να δημιουργήσετε μερικά απλά κι όμως εντυπωσιακά χτενίσματα που θα σας δώσουν λύση στις εξόδους σας. Τόσο στην δουλειά – γραφείο, το σχολείο και την χαλαρή σας βόλτα, όσο και στις βραδινές ή επίσημες εμφανίσεις σας, τα πανεύκολα χτενίσματα που μπορείτε να δοκιμάσετε είναι άπειρα.

Από τις αλογοουρές, τις πλεξούδες, τους κότσους και τα απλά beachy waves μέχρι τους συνδυασμούς πλεξούδας – αλογοουράς κλπ, δείτε βήμα βήμα πως δημιουργούνται 30 πανεύκολα χτενίσματα!
1. Μια ιδιαίτερη γαλλική πλεξούδα



Ένα από τα αγαπημένα και πανεύκολα χτενίσματα για μακριά μαλλιά είναι η πλεξούδα. Αναβαθμίστε την δημιουργώντας αυτή την λίγο πιο ιδιαίτερη εκδοχή της και κλέψτε τις εντυπώσεις. Πρόκειται για ένα χτένισμα ιδανικό για το γραφείο, το σχολείο, την βόλτα, αλλά και μια χαλαρή καλοκαιρινή βραδινή έξοδο.
2. Επιμελώς ατημέλητος κότσος



Το πλέον αγαπημένο χτένισμα που μπορείτε να κάνετε σε ένα μόλις λεπτό, χωρίς καθρέφτη και ιδιαίτερα αξεσουάρ. Είναι ιδανικό για κάθε ώρα και στιγμή, ακόμη και για μια επίσημε έξοδο, ανάλογα πάντα με το σύνολο που θα επιλέξετε να φορέσετε!
3. Half up με πλεξούδα σχοινί σαν κορώνα



Ένα από τα πανεύκολα χτενίσματα που μπορεί να σας δώσει την λύση της τελευταίας στιγμής. Ίσως χρειαστείτε λίγη εξάσκηση μέχρι να το μάθετε καλά, αλλά μόλις το εμπεδώσετε, μπορείτε να το φτιάξετε πολύ γρήγορα. Είναι εντυπωσιακό και ιδανικό για όλες τις περιστάσεις, ακόμη και για γάμο ή βάφτιση.
4. Επιμελώς ατημέλητο Γαλλικό Twist



Πρόκειται για ένα κομψό, γρήγορο και επιμελώς ατημέλητο χτένισμα ιδανικό για κάθε σας εμφάνιση. Από την πιο χαλαρή, μέχρι την πιο επίσημη, αυτό το χτένισμα μπορεί να ολοκληρώσει το σύνολο σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
5. Αλογοουρά πλεξούδα Pull Through



Τι πιο απλό και όμορφο από μια ψηλή αλογοουρά που μετατρέπεται σε μια υπέροχη Pull Through πλεξούδα. Είναι ιδανικό για παχιά ή και λεπτά μακριά μαλλιά. Προσθέτει όγκο στα μαλλιά σας και κάνει το χτένισμα σας να τραβήξει τα βλέμματα!
6. Ανέμελος κότσος



Άλλος ένας ανέμελος κότσος. Είναι ένα από τα πανεύκολα χτενίσματα για παραλία που μπορείτε να δοκιμάσετε σε κάθε σας εξόρμηση στην θάλασσα και όχι μόνο.
7. Half up πλεξούδα ψαροκόκαλο



Η πλεξούδα ψαροκόκαλο είναι μια πολύ όμορφη και ιδιαίτερη παραλλαγή της κλασσικής πλεξούδας. Πρόκειται για ένα από τα πανεύκολα χτενίσματα που μπορείτε να δημιουργήσετε γρήγορα σε κάθε στιγμή της ημέρας. Δοκιμάστε το λοιπόν σε ένα Half up.
8. Χαμηλός κότσος με σγουρά μαλλιά



Ένα κομψό χτένισμα που μπορεί να το φορέσει ακόμα και μια νύφη, δηλαδή να φορεθεί και ως νυφικό χτένισμα. Δημιουργείται γρήγορα και χωρίς πολύ κόπο. Απλά χρειάζεται λίγη εξάσκηση.
9. Πλεξούδα ψαροκόκαλο



Όπως ήδη αναφέραμε η πλεξούδα ψαροκόκαλο έχει αγαπηθεί πολύ τον τελευταίο καιρό. Είναι ένα από τα πανεύκολα χτενίσματα που μπορείτε να δοκιμάσετε όλο τον χρόνο και ιδιαίτερα την Άνοιξη και το Καλοκαίρι.
10. Retro Bouffant



Το συγκεκριμένο χτένισμα είναι πολύ κομψό και εντυπωσιακό. Είναι ιδανικό για τις επίσημες εμφανίσεις σας και αποπνέει έναν αέρα της δεκαετίας του ’60.

Πηγή: www.beautetinkyriaki.gr

30 πανεύκολα χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε μόνη σας στο σπίτι Reviewed by kamikaze.gr on 19.5.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.