Top Ad unit

Θυμάστε την γυναίκα που ζύγιζε 300 κιλά και έκανε μπάνιο με το λάστιχο; Δείτε ΠΩΣ είναι 2 χρόνια μετά και θα πάθετε πλάκα!



Σύμφωνα με το fanpage.gr, η παχυσαρκία γίνεται όλο και πιο μεγάλο πρόβλημα στην Αμερική.
Υπάρχουν ένα σωρό διαφορετικές δικαιολογίες που οι άνθρωποι θα δώσουν, όταν είναι υπέρβαροι.


Η Nikki Webster, η οποία είναι μόλις 34 χρονών, ήταν τόσο παχύσαρκη που ίσα που μπορούσε να σταθεί ή να πλυθεί.

«Το βάρος μου είναι εξουθενωτικό, το σώμα μου οδυνηρό, το μισώ, αλλά το λέω στον εαυτό μου, το φαγητό είναι ένας εθισμός για εμένα και ο εθισμός μου με σκοτώνει», είχε πει.

Η ιστορία της βγήκε στο TLC show My 600lb Life, όπου αποκαλύφθηκε ότι ζύγιζε 294 κιλά. Έφυγε από το Little Rock στο Arkansas και μετακόμισε στο Τέξας για να συνεργαστεί με τον Dr. Nowzaradan, έναν χειρουργό απώλειας βάρους που ειδικεύεται στους παθολογικά παχύσαρκους ασθενείς.




Ο γιατρός είπε στη Nikki ότι έπρεπε να χάσει πρώτα 23 κιλά, πριν υποβληθεί σε εγχείρηση. Χρειάστηκαν 3 μήνες περιορισμένης διατροφής, πριν μπει στο χειρουργείο.

Η χειρουργική επέμβαση της Nikki έγινε με επιτυχία και έχασε 94 κιλά μέσα σε ένα χρόνο. Συμβουλεύονταν τακτικά έναν θεράποντα, για να βεβαιώνεται ότι δεν θα ξαναπάρει το βάρος που έχασε.




Η απώλεια βάρους της Nikki, πάγωσε όταν η καλύτερή της φίλη πέθανε εφόσον υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση απώλειας βάρους.

«Νωρίτερα αυτό το έτος, η καλύτερή μου φίλη υπέστη μια γαστρική παράκαμψη και πέθανε. Αυτό με στοιχειώνει», εξήγησε.
Προσπάθησε να βρει και πάλι τα κίνητρά της. Ο Dr. Nowzaradan της είπε ότι αν έχανε περισσότερο βάρος, θα μπορούσε να χειρουργηθεί για να απαλλαγεί από την περίσσεια του δέρματος στο στομάχι της.




Όταν η συνολική απώλεια βάρους της έφτασε στα 158 κιλά, ο γιατρός ενέκρινε την χειρουργική αφαίρεση του δέρματος. Αφαιρέθηκαν 25 κιλά περίσσιου δέρματος από το στομάχι της. Ωστόσο, μετά τη χειρουργική επέμβαση η Nikki γύρισε στο χειρουργείο λόγω εσωτερικής αιμορραγίας.



Η εσωτερική αιμορραγία της Nikki σταθεροποιήθηκε και τελικά επέστρεψε στο σπίτι της.








Με το βάρος της να έχει πέσει στα 107 κιλά, η Nikki μπόρεσε να αγοράσει το πρώτο της τζιν, ενώ ακόμη της ζητήθηκε να βγει ραντεβού, από έναν από τους μακροχρόνιους φίλους της! Η Nikki επίσης, μπόρεσε να οδηγήσει και ποδήλατο για πρώτη φορά στη ζωή της.

Πηγή: fanpage.gr

Θυμάστε την γυναίκα που ζύγιζε 300 κιλά και έκανε μπάνιο με το λάστιχο; Δείτε ΠΩΣ είναι 2 χρόνια μετά και θα πάθετε πλάκα! Reviewed by kamikaze.gr on 15.5.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.