Top Ad unit

30 υπέροχες προτάσεις μανικιούρ με ματ μεταλλικές αποχρώσεις


Τα μανικιούρ με ματ μεταλλικές αποχρώσεις αποτελούν μια από τις κορυφαίες τάσεις στα νύχια της Άνοιξης / Καλοκαίρι 2017.

Πρόκειται για αποχρώσεις που έχουν μεταλλική όψη και ματ φινίρισμα. Αυτό δεν σημαίνει πως περιοριζόμαστε στα κλασσικά μεταλλικά χρώματα όπως το ασημί, το χρυσό, το ροζ χρυσό και το μπρονζέ. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε οποιοδήποτε χρώμα έχει μεταλλική όψη. Ακόμη κι αν αυτό είναι κόκκινο, μπλε, μωβ, ανθρακί κλπ.
Πως μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα εντυπωσιακό μανικιούρ με ματ μεταλλικές αποχρώσεις;


Ο τρόπος για την δημιουργία υπέροχων σχεδίων στα νύχια σας με μεταλλικές αποχρώσεις που έχουν ματ υφή ποικίλει. Μπορεί να είναι ένα απλό μονόχρωμο μανικιούρ με μια μεταλλική απόχρωση που απλά έχει ολοκληρωθεί με ένα ματ και όχι κανονικό top coat.

Επίσης, μπορείτε να βάψετε σχεδόν όλα τα νύχια σας σε ένα οποιοδήποτε χρώμα, να κάνετε ένα μόνο μεταλλικό και να περάσετε το ματ top coat σας. Ή να χρησιμοποιήσετε διαφορετικές μεταλλικές αποχρώσεις και να βάψετε κάθε νύχι σας με άλλο χρώμα.

Η δημιουργία μιας παραλλαγής γαλλικού μανικιούρ με μεταλλική γραμμή είναι μια ακόμη ενδιαφέρουσα επιλογή για να ακολουθήσετε την συγκεκριμένη τάση.

Όπως επίσης και η δημιουργία ενός negative space nails με μεταλλικό βερνίκι νυχιών αποτελεί εξίσου καλή ιδέα. Ή ο συνδυασμός ματ και γυαλιστερού top coat μπορεί να δημιουργήσει εκπληκτικά σχέδια, από απλό μοίρασμα του νυχιού στα δύο μέχρι και σχέδια με γυαλιστερό top coat πάνω στο ματ φινίρισμα.

Ακόμη μια πολύ ωραία επιλογή είναι και ο σχεδιασμός γεωμετρικών ή ακανόνιστων σχημάτων με μεταλλική υφή πάνω σε ένα απλό βερνίκι νυχιών.

Από την άλλη μεριά μπορείτε να συνδυάσετε αυτή την υπέροχη τάση μανικιούρ με μεταλλικές αποχρώσεις με τα ombre nails που είναι επίσης top trend

nails 2017

Τέλος, κάντε το μεταλλικό σας μανικιούρ να λάμψει στολίζοντας το με glitter, swarovski και στρας.
Δείτε 30 υπέροχες προτάσεις μανικιούρ με ματ μεταλλικές αποχρώσεις και ακολουθήστε αυτή την κορυφαία τάση της εποχής


























































Πηγή: beautetinkyriaki.gr

30 υπέροχες προτάσεις μανικιούρ με ματ μεταλλικές αποχρώσεις Reviewed by kamikaze.gr on 9.5.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.