Top Ad unit

Μια ζωή βίωνε τον εξευτελισμό για το σώμα της. 25 χρόνια αργότερα, έκανε τους πάντες να παραμιλούν με την εκδίκησή της ..



Σύμφωνα με το fanpage.gr, τo Bullying είναι μια μορφή συναισθηματικής κακοποίησης που μπορεί να αφήσει σημάδια για καιρό και μερικές φορές τα θύματα περνούν ολόκληρη την ζωή τους παλεύοντας με τα ψυχολογικά κατάλοιπα που κουβαλάνε.



Όταν η Sarah Sapora από την Νέα Υόρκη ήταν μόλις 13 ετών, είχε πάει για κάμπινγκ για πρώτη φορά.

Μία μέρα, όταν όλοι έβαλαν τα μαγιό τους για να πάνε στην παραλία, κάποια παιδιά άρχισαν να την πειράζουν για το σώμα της. Την πόνεσε πολύ αυτή η εμπειρία και ορκίστηκε να μην εκθέσει ποτέ ξανά το σώμα της.



Ξεκίνησε να μισεί το σώμα της και δεν ήθελε να φορέσει μαγιό. Κουβαλούσε αυτά τα συναισθήματα ντροπής και θλίψης μαζί της μεγαλώνοντας. Όταν όμως έγινε 38, η οπτική της άλλαξε – είχε κουραστεί από αυτό το μαρτύριο.



Αποφάσισε να σταματήσει να κρύβει το σώμα της και ξεκίνησε να κάνει πράγματα που της αρέσουν, συμπεριλαμβανομένου και του να πηγαίνει για μπάνιο. Ξεκίνησε επίσης και το δικό της blog και γράφει για τις εμπειρίες της και το πώς αντιμετώπισε τον φόβο και την ανασφάλεια για το σώμα της και το πώς αντιμετώπισε όλο τον αρνητισμό από τους ανθρώπους.

Θέλοντας να δοκιμάσει τον εαυτό της, αντιμετώπισε τον μεγαλύτερό της φόβο – το να φωτογραφηθεί με μπικίνι και να ανεβάσει στο διαδίκτυο τις φωτογραφίες.



Οι φωτογραφίες της κοινοποιήθηκαν χιλιάδες φορές και πάρα πολλοί άγνωστοι την επαίνεσαν για το κουράγιο της.





Συγχαρητήρια Sarah! Ότι και να σου πούνε όσοι θέλουν να σε χτυπήσουν, μην δίνεις σημασία. Είσαι μια χαρά!

Πηγή: fanpage.gr
Μια ζωή βίωνε τον εξευτελισμό για το σώμα της. 25 χρόνια αργότερα, έκανε τους πάντες να παραμιλούν με την εκδίκησή της .. Reviewed by anna on 13.5.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.