Top Ad unit

Ο 17χρονος φίλος της πέθανε από το ρούφηγμα της. Τώρα οι γιατροί προειδοποιούν για αυτό τον θανάσιμο κίνδυνο



Μια ερωτική πιπιλιά ήταν η αιτία για να πεθάνει ένα 17χρονο αγόρι από το Μεξικό. Ο 17χρονος Julio Macias Gonzalez, κατέληξε να πεθάνει από εγκεφαλικό επεισόδιο.


Πως συνέβη αυτό; Η πιπιλιά που του έκανε η φίλη του, προκάλεσε θρόμβο αίματος, που είχε ως αποτέλεσμα να συμβεί εγκεφαλικό επεισόδιο. Ήταν καθαρά τυχαίο, αλλά τραγικό για να πούμε το λιγότερο…

Όλοι ανησύχησαν όταν ο έφηβος ξαφνικά έκανε σπασμούς την ώρα που έτρωγαν δείπνο. Ο νεαρός κατέρρευσε πάνω στο πιάτο του και η οικογένειά του κάλεσε ασθενοφόρο για να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Αλλά ήδη ήταν πολύ αργά.

Νωρίτερα το ίδιο απόγευμα, ο Julio είχε βρεθεί με τη φίλη του. Η κοπέλα του τον δάγκωσε στο λαιμό και δημιουργήθηκε πιπιλιά.

Ωστόσο, η πιπιλιά δεν ήταν συνηθισμένη. Δημιούργησε θρόμβο αίματος που έφτασε μέχρι τον εγκέφαλό του με αποτέλεσμα να συμβεί εγκεφαλικό επεισόδιο και να πεθάνει.

Τώρα, η οικογένεια του έφηβου κατηγορεί την 24χρονη κοπέλα του για τον πρόωρο θάνατό του.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Πέρυσι στη Νέα Ζηλανδία, μια 44χρονη γυναίκα έχασε την κινητική ικανότητα στο αριστερό της χέρι. Έπαθε εγκεφαλικό επεισόδιο και μεταφέρθηκε στα επείγοντα.

Όταν οι γιατροί την εξέτασαν, πρόσεξαν μια εξασθενημένη πιπιλιά. Αμέσως υποψιάστηκαν ότι ήταν η αιτία για το εγκεφαλικό επεισόδιο.

Οι πιπιλιές συμβαίνουν όταν κάποιος δαγκώνει ή ρουφάει μέρος του δέρματος συνήθως στο λαιμό. Η αναρρόφηση προκαλεί στα αιμοφόρα αγγεία να σπάσουν και σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις μπορούν να δημιουργηθούν θρόμβοι αίματος. Αν ένας θρόμβος αποκολληθεί και μεταφερθεί μέσω της κυκλοφορίας του αίματος μέχρι τον εγκέφαλο, προκαλείται εγκεφαλικό επεισόδιο.

Η μελανιά από πιπιλιά μπορεί να διαρκέσει μέχρι 2 εβδομάδες. Για να είναι λιγότερο ορατή, μπορείτε να κάνετε επιθέματα με πάγο και να τη καλύψετε με μέικαπ. Αν αποκτάτε εύκολα πιπιλιές, ίσως έχετε έλλειψη σιδήρου.

Ο 17χρονος φίλος της πέθανε από το ρούφηγμα της. Τώρα οι γιατροί προειδοποιούν για αυτό τον θανάσιμο κίνδυνο Reviewed by anna on 13.5.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.