Top Ad unit

Έλεγε στις κοπέλες ότι θα περάσουν κάστινγκ για π0pνοστάp και έκανε σeξ μαζί τους (pics)



Ο 33χρονος, Μάριο Αντουάν, ξεγέλασε δεκάδες γυναίκες για να τις κακοποιήσει και να κάνει σeξ μαζί τους.


Ο άνδρας από το Κάνσας διοργάνωσε οντισιόν για π0ρνοστάρ και συστηνόταν ως μάνατζερ ταλέντων, φωτογράφος και κινηματογραφιστής που έχει δουλέψει με μεγάλες εταιρείες της βιομηχανίας του π0ρνό.



Χρησιμοποιώντας μεγάλα ονόματα εταιριών όπως το «Playboy Asia» υποσχόταν σε αυτές τις γυναίκες αμοιβές που θα άγγιζαν ακόμα και τα 1.5εκ. δολάρια!

Αφού, τις καλούσε στο σπίτι του τις έπειθε ότι το να κάνουν σeξ μαζί του ήταν μέρος της οντισιόν, ενώ έδειχνε στα θύματά του διάφορες τεχνικές για να γίνουν καλύτερες.

Φυσικά, καμία από αυτές τις γυναίκες δεν πήρε ότι της υποσχέθηκε, αντιθέτως ο 33χρονος απειλούσε αρκετές από αυτές με τα s3x tapes που κρατούσε στο αρχείο του από τις «οντισιόν». Μάλιστα, ζητούσε μέχρι και 9.000 δολάρια για να σταματήσει να τις απειλεί.

Πλέον, ο άνδρας από το Κάνσας θα πρέπει να πληρώσει πρόστιμο στα θύματά του και η ποινή του ορίστηκε στα 10 χρόνια μετά από διακανονισμό.



Έλεγε στις κοπέλες ότι θα περάσουν κάστινγκ για π0pνοστάp και έκανε σeξ μαζί τους (pics) Reviewed by kamikaze.gr on 15.5.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.