Top Ad unit

Survivor αποκάλυψη: «Κολλημένη» στον Άγιο Δομίνικο η Ειρήνη Κολιδά! Γιατί δεν έχει επιστρέψει Ελλάδα; Ποια η κατάσταση της υγείας της;


Μετά το τροχαίο ατύχημα που υπέστησαν οι «Μαχητές» στο Survivor, η Ειρήνη Κολιδά θα εγκαταλείψει τον Άγιο Δομίνικο! Η personal trainer έσπασε δυο πλευρά την ώρα της σύγκρουσης του βαν σαφάρι και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το παιχνίδι για να αναρρώσει. Μπορεί όμως να έφυγε από το Survivor, συνεχίζ...

Μετά το τροχαίο ατύχημα που υπέστησαν οι «Μαχητές» στο Survivor, η Ειρήνη Κολιδά θα εγκαταλείψει τον Άγιο Δομίνικο!

Η personal trainer έσπασε δυο πλευρά την ώρα της σύγκρουσης του βαν σαφάρι και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το παιχνίδι για να αναρρώσει. Μπορεί όμως να έφυγε από το Survivor, συνεχίζει να είναι “κολλημένη” στο νησί.
Διαβάστε παρακάτω…



Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η Ειρήνη Κολιδά έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν και τώρα βρίσκεται στο ξενοδοχείο μαζί με την παραγωγή του παιχνιδιού, περιμένοντας το “ΟΚ” των γιατρών για να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Η ίδια ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή, μιλά καθημερινά με την οικογένειά της, τρέφεται σωστά και απολαμβάνει τις ομορφιές του νησιού χωρίς να κουράζεται, αλλά και να κάνει μπάνιο στο θάλασσα.



Η Ειρήνη Κολιδά δείχνει, μάλιστα, σημαντικά σημάδια βελτίωσης, ωστόσο το 20ωρο ταξίδι της επιστροφής αναμένεται να την κουράσει και γι’ αυτό οι γιατροί δεν της έχουν δώσει ακόμη την άδεια να επιστρέψει στην Αθήνα – κάτι που δεν θα αργήσει όμως να γίνει.

Η γνωστή γυμνάστρια, ωστόσο, δεν μπορεί να έχει καμιά επαφή με τους πρώην συμπαίχτες της και μαθαίνει για το παιχνίδι παρακολουθώντας μόνο video μέσα από το youtube.
via
Survivor αποκάλυψη: «Κολλημένη» στον Άγιο Δομίνικο η Ειρήνη Κολιδά! Γιατί δεν έχει επιστρέψει Ελλάδα; Ποια η κατάσταση της υγείας της; Reviewed by anna on 4.4.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.