Top Ad unit

Survivor: Ο Βασάλος έχει σχέση με ηθοποιό του «Καλημέρα Ζωή» – Το ξέσπασμά της στο facebook



«Σφάζονται» οι γυναίκες για τα μάτια του Κωνσταντίνου Βασάλου.

Ο παίκτης του «Survivor» έχει σχέση με γνωστή ηθοποιό η οποία ξέσπασε με όσα διαβάζει μέσω της σελίδας της στο facebook.Βασιλική Αγιαννοπούλου


έχει παίξει στην «Καλημέρα Ζωή» αλλά και στη σειρά «Ιδιαιτέρα για κλάμματα».

«Επειδή οπως βλεπω εχουμε λύσει ολλα μας τα προβλήματα οι Έλληνες κ το μονο που μας νοιαζει πραγματικά ειναι οι ζωές τον άλλων κ ένα τηλεοπτικό show / reality εχω να δηλώσω το εξής κ θα ναι η πρώτη κ η τελευταία φορα κ το κανω γιατι με όσα έχω δει κ εχω ακουσει τους δυο τελευταίους μήνες εχω αγανάκτησει !!



Εγω λοιπόν η Αντελινα Τζολί ΟΥΔΕ ΠΟΤΕ εδω κ δυο μήνες απο την πρώτη μερα μεχρι σήμερα ΔΕΝ βγηκα να κανω ΚΑΜΙΑ δήλωση κ να δωσω καμια συνέντευξη για το τι ειμαι η δεν ειμαι κανενα σχόλιο για τον Πραντ Πιτ η οποίον αλλο που να σχετίζεται μαζι μου !!!!!!!!!!!!!!!!



ΔΕΝ Εχω κανει δηλωσεις κ οτι βγήκε στην δημοσιότητα ηταν εν αγνοια μου μετα απο κλοπή των φωτογραφιών μου απο fb κ Instagram !!!Ανεχθηκα σιωπηλά τις άκρως προσβλητικές δηλώσεις άλλον κ τα αισχρά προσβλητικά εως χυδαίο σχόλια προς το πρόσωπο μου απο ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ κ ΣΕΒΑΣΜΟ στον ΕΑΥΤΟ μου κ σε ένα κ ΜΟΝΟ ΑΤΟΜΟ που ειναι μακριά !!!!!Προέρχομαι απο ένα σπίτι με αρχές ένα πατέρα που με μαθε να μένω στην σιωπή που ειναι η καλύτερη απαντηση στους ανόητους!!!

ΔΕΝ με νοιάζει τι λενε τα site τα μπλοκ πατεράδες κολλητοί φίλοι πρώην ποιο πρώην νυν τρελες τρελοί κ η κατινα της γειτονιας !!! Κ εγω λεω πως ειμαι η Τζολί ειμαι ;;;;;;;;;; ο κεθενας μπορει να βγει να πει οτι θελει μενα ομως ΔΕΝ με αφορά !!!!!!!!!».

Πηγή: Youweekly.gr

Survivor: Ο Βασάλος έχει σχέση με ηθοποιό του «Καλημέρα Ζωή» – Το ξέσπασμά της στο facebook Reviewed by kamikaze.gr on 8.4.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.