Top Ad unit

Survivor: 5+1 πράγματα που συμβαίνουν στην παραλία των διάσημων μετά την αποχώρηση Χανταμπάκη! Το 4ο μας δικαιώνει ΟΛΟΥΣ!



Ναι είναι γεγονός: Αυτό που επιθυμούσε διακαώς το μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού τηλεοπτικού κοινού, έγινε πραγματικότητα, μιας και ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο αρχηγός της κλίκας, ο άνθρωπος που μπορούσε να τσακωθεί και με καρύδα και μετά να τη δώσει προτεινόμενη προς αποχώρηση, είναι πια εκτός Survivor.


Δάκρυα χαράς κύλησαν στα μάγουλα του Έλληνα εκεί έξω, και ένα αίσθημα δικαίωσης μας πλημμύρισε, όχι γιατί είχαμε κάτι προσωπικό μαζί του-σε καμία περίπτωση-αλλά γιατί η συμπεριφορά του ήταν κάκιστη. Και τώρα, αφού το αμφιλεγόμενο αυτό αγόρι ετοιμάζει μπαγκάζια για την πατρίδα, τα πράγματα στην παραλία των Διασήμων έρχονται τούμπα και οι ισορροπίες αλλάζουν άρδην. Εδώ έχουμε τις μεγαλύτερες αλλαγές που συμβαίνουν, οι οποίες ήταν πάνω κάτω αναμενόμενες.

Η Ειρήνη γίνεται αρχηγός της κλίκας: Η γυναίκα μπουλντόζα που στο πέρασμά της τα γκρεμίζει όλα, το κορίτσι που δε δείλιασε να τα βάλει με τους πολλούς, γίνεται μοιραία αρχηγός της δικής της κλίκας, η οποία αποτελείται μόνο από τον ίδιο της τον εαυτό, με κάποια περιορισμένα guests από Ντάνο, όταν το αφεντικό του δεν του ταράζει το μεσημεριανό. Στην παραλία επικρατεί ησυχία, και το μόνο που ακούγεται είναι οι φωνές της Αρχηγού όταν συνειδητοποιεί προσπάθειες εξόντωσής της από ταραχοποιά στοιχεία, με μπροστάρη τον επαναστάτη Μπο. Ωστόσο, και μιας και οι Ειρήνη έχει τις αρχές με το μέρος της, οι προσπάθειες αυτές καταπνίγονται και η γαλήνη επιστρέφει στην παραλία.

Η Λάουρα παίρνει τη θέση που της αξίζει: Σε καμία περίπτωση η αρχηγός δεν κάνει το λάθος να εμπιστευτεί ένα άτομο που ήταν τόσο κοντά στον προδότη Χανταμπάκη, με αποτέλεσμα την παντελή αποδυνάμωση της Λάουρα-πόσο άραγε ακόμα;-και την αποκλειστική ενασχόλησή της με τρίχες αλλά και τη χαλάουα της Αρχηγού. Η Λάουρα λοιπόν γίνεται η αισθητικός της ομάδας, με το τσιμπιδάκι φρυδιών να είναι το απόλυτο όπλο της, ενώ τις φορές που η δουλειά της με τις κοτσίδες δεν αγγίζει την τελειότητα, μένει νηστική για όλο το βράδυ για παραδειγματισμό. Στα αγωνίσματα δε συμμετέχει κι έτσι οι Διάσημοι κερδίζουν όλο και περισσότερα παιχνίδια.

Ο Χούτος και τα ψυχολογικά του: Ο Λάμπρος ο Χούτος, ο άνθρωπος που αγάπησε το Στέλιο ίσως περισσότερο και από την μαμά του, βρίσκεται υπό συνεχή παρακολούθηση μιας και δεν μπορεί να χωνέψει την αποχώρηση του μέντορά του. Μετά την προσφυγή του στο Ανώτατο Ευρωπαικό Δικαστήριο με το αίτημα της διεξαγωγής της ψηφοφορίας από την αρχή, μιας και πιστεύει ακράδαντα ότι ο Έλληνας ψήφισε Ντάνο για αποχώρηση και απλά τα αποτελέσματα μαγειρεύτηκαν, και στη συνέχεια της απόρριψης του αιτήματος αυτού, κλείνεται στον εαυτό του και αρχίζει να έχει αλλόκοτη συμπεριφορά, παραμιλώντας στον ύπνο του και φωνάζοντας: Στέλιο! Η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι, είναι το graffiti που φτιάχνει σε έναν κοκοφοίνικα με την μορφή του αγαπημένου του φίλου, κίνηση που ωθεί την Αρχηγό Ειρήνη να έρθει σε επαφή με τοπικούς μάγους προκειμένου να βρει θεραπεία. Του χορηγούνται ενδοφλέβια αντι-χανταμπακικά και η κατάσταση κάπως βελτιώνεται.

Η κωλοτούμπα της Ευρυδίκης: Η Ευρυδίκη, βλέποντας την εξουσία να έρχεται στα χέρια της δίκαιης Ειρήνης, αποτάσσει το Χανταμπάκη σε μία προσπάθεια να γλιτώσει το τομάρι της. Γίνεται η προσωπική γκουβερνάντα της Αρχηγού ενώ σε κάθε αγώνισμα παίζει τουλάχιστον 8 φορές, ιδίως όποτε η Ειρήνη βαριέται. Αναλαμβάνει χρέη γραμματέως ενώ είναι αυτή που τα βράδια της διαβάζει στίχους από τα τραγούδια της προκειμένου να την πάρει ο ύπνος. Οι φήμες που την έχουν να έχει εκτεθεί σε ξόρκι απώλειας μνήμης είναι ανεπιβεβαίωτες, αλλά πώς αλλιώς να εξηγηθεί το γεγονός ότι το όνομα Στέλιος Χανταμπάκης, δεν της λέει απολύτως τίποτα;

Η νέα δουλειά του Μπο: Η Ειρήνη δεν ξεχνά ότι ο Μπο ήταν από τους μεγαλύτερους πολέμιούς της, και αντί να τον θανατώσει δίνοντάς του χαλασμένη καρύδα, αποφασίζει να τον εκμεταλλευτεί αλλιώς, μιας και συνειδητοποιεί ότι στα αγωνίσματα δεν υπάρχει περίπτωση να αποδώσει. Και μιας και στο νησί δεν υπάρχουν τηλεοράσεις, υπολογιστές και ραδιόφωνα, και λόγω της καλλιτεχνικής του φύσης, τον κάνει τον προσωπικό της διασκεδαστή υποχρεώνοντάς τον να παρουσιάζει μουσικοχορευτικά shows και διάφορα σκετς, με θεματολογία επιλεγμένη από την ίδια.

Η μεγάλη επιστροφή του Σπαλ: Όπως είναι φυσικό, ο Γιάννης Σπαλιάρας, κάνει δυναμικό comeback στους Διάσημους, αφού η Ειρήνη τον κάνει Υπαρχηγό της κλίκας της και τον ανταλλάσσει με τον Κοκκινάκη, ο οποίος είναι εξίσου αναποτελεσματικός με το Σπαλιάρα. Ο Γιάννης δε συμμετέχει σε αγωνίσματα, γιατί δεν κερδίζει ποτέ, και αναλαμβάνει τις εξωτερικές υποθέσεις της Αρχηγού καθώς και την τήρηση της τάξης στο εσωτερικό της παραλίας.
Survivor: 5+1 πράγματα που συμβαίνουν στην παραλία των διάσημων μετά την αποχώρηση Χανταμπάκη! Το 4ο μας δικαιώνει ΟΛΟΥΣ! Reviewed by kamikaze.gr on 13.4.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.