Top Ad unit

Survivor: 5+1 παίκτες που μας Ξεγέλασαν Αρχικά Αλλά Τελικά τους…ΞΕΣΚΕΠΑΣΑΜΕ! Με τον 3ο Πέσαμε ΟΛΟΙ Έξω!


Aν παρακολουθείς το Survivor από την πρώτη ημέρα όπως κι εμείς, αποκλείεται να μην να μην έχεις αναθεωρήσει θετικά ή αρνητικά την άποψή σου για κάποιους παίκτες μέχρι σήμερα. Αυτές είναι οι λανθασμένες εντυπώσεις που είχαμε για 6 παίκτες στην αρχή του Survivor και μάλλον θα συμφωνήσεις απόλυτα μαζί ...

Aν παρακολουθείς το Survivor από την πρώτη ημέρα όπως κι εμείς, αποκλείεται να μην να μην έχεις αναθεωρήσει θετικά ή αρνητικά την άποψή σου για κάποιους παίκτες μέχρι σήμερα. Αυτές είναι οι λανθασμένες εντυπώσεις που είχαμε για 6 παίκτες στην αρχή του Survivor και μάλλον θα συμφωνήσεις απόλυτα μαζί μας.

Στέλιος Χανταμπάκης




Έχοντας στο νου μας φάσεις όπως αυτή
θεωρούσαμε ότι είναι ένας ωραίος τύπος που ακροβατεί επικίνδυνα μεταξύ χιούμορ και καφρίλας και γενικότερα ένα καλό παιδί.
Οι πρώτες του μέρες στο παιχνίδι έδειχναν ακριβώς αυτό και όλα κυλούσαν αρμονικά με εμάς να τον στηρίζουμε στα αγωνίσματα κι εκείνον να παίρνει τη μια νίκη πίσω από την άλλη. Στο μεταξύ κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι, ο Χανταμπάκης συνέχιζε να τα πηγαίνει εξαιρετικά αλλά κάτι είχε αρχίσει να αλλάζει. Πλέον έχει μετατραπεί σε έναν εριστικό ανταγωνιστικό τύπο που έχει συσπειρώσει κάποιους παίκτες γύρω του κι εντέχνως απομονώνει αυτούς που δεν πολυ συμπαθεί. Τι εννοείς υπερβάλλουμε;
Ειρήνη Παπαδοπούλου
Σχεδόν από όλους μας είχε χαρακτηριστεί γκρινιάρα στα πρώτα επεισόδια κι εδώ που τα λέμε όχι άδικα. Μέχρι κι εμείς την είχαμε συμπεριλάβει σε αυτό το άρθρο με τους παίκτες που αξίζουν μόνιμο αποκλεισμό στο Νησί, θεωρώντας την drama queen.
Αν υπάρχει όμως κάτι το οποίο όλοι της αναγνωρίζουμε, είναι πως είναι ειλικρινής κι όταν έχει να πει κάτι το λέει. Ακόμα και με κίνδυνο να βγει εκτός κλίκας…


Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο και με βάση όσα συμβαίνουν τελευταία στο νησί των διάσημων, έχει πλέον γίνει από τις αγαπημένες μας παίκτριες στο Survivor.

Γιάννης Σπαλιάρας


Κι εδώ έχουμε την περίπτωση του ίσως πιο παραξηγημένου παίκτη. Όταν μπήκε όλοι τον θεωρούσαμε έναν ψιλοχαζούλη, φαντασμένο τύπο, που δεν θα αφήσει ούτε θηλυκή γάτα ήσυχη. Πλέον θεωρείται (και μάλλον είναι) ένας εξαιρετικά ωραίος τύπος με αντιδράσεις μικρού παιδιού, που όλοι θα θέλαμε να κάνουμε παρέα μαζί του και σε αρκετές περιπτώσεις τον έχουν αδικήσει ή κράξει άνευ λόγου οι συμπαίκτες του.

Δες απλά την αντίδρασή του στην επική φάρσα των «Διάσημων»:
Ή όταν έμαθε για το ατύχημα των «Μαχητών»
Και το ύφος του όταν η ομάδα του τον έστειλε απέναντι


Όλο το Τουίτερ συμφωνεί ότι είναι από τους πιο παρεξηγημένους παίκτες και ότι είχαν πέσει έξω στις αρχικές εκτιμήσεις.

Η Ειρήνη και ο Σπαλιάρας είναι οι μόνοι «διάσημοι» που έχουν βελτιώσει την εικόνα τους μέσα στο παιχνίδι. #survivorgr

— Ριμάδι (@Rimadokathomai) April 3, 2017

Ευριδίκη Βαλαβάνη

Ξεκίνησε ως μια ψιλοσυμπαθητική, χαλαρή τύπισσα με πολύ καλή παρουσία στα αγωνίσματα. Πλέον ακολουθεί πιστά τα βήματα του Στέλιου Χανταμπάκη, ενώ δεν θα έλεγε κανείς ότι έχει τις καλύτερες των σχέσεων με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και δε χάνει ευκαιρία να γκρινιάξει για τα πάντα, δυστυχώς για όλους μας.
Γιώργος Χρανιώτης


Ξεκίνησε ως ένας ωραίος, μποέμ τύπος, ικανός να κρατήσει τις ισοροπίες. Πλέον έχει σταματήσει τις παλιές καλές εμφανίσεις στα αγωνίσματα και μοιάζει να αναζητά επιβεβαίωση από την κλίκα Χανταμπάκη! Κρίμα απλά, γιατί το αρχικό του κριτήριο να είναι κοντά στον Αγγελόπουλο ήταν σωστό.

Πάνος Αργιανίδης


Ο Πανάρας της καρδιάς μας! Ξεκίνησε ως ένας μισητός, γλοιώδης τύπος που κοιτούσε μόνο τον εαυτό του. Άσε που τουλάχιστον στην αρχή αμφιβάλλαμε σοβαρά για το αν όντως έχει τραυματιστεί.

Στην πορεία του παιχνιδιού ηρέμησε και ξεδίπλωσε τις ομολογουμένως πολύ καλές ηγετικές του ικανότητες.


Πλέον δεν είναι ότι χαίρεσαι να τον βλέπεις, αλλά δικαιολογεί περισσότερο το ρόλο του στην ομάδα σε σχέση με άλλους παίκτες! Plus ότι στα αγωνίσματα έχει βελτιωθεί πολύ.

Πηγή
Survivor: 5+1 παίκτες που μας Ξεγέλασαν Αρχικά Αλλά Τελικά τους…ΞΕΣΚΕΠΑΣΑΜΕ! Με τον 3ο Πέσαμε ΟΛΟΙ Έξω! Reviewed by anna on 7.4.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.