Top Ad unit

Σοκ στη Ζάκυνθο: Εβγαλε selfie και βούτηξε στον γκρεμό πάνω από το Ναυάγιο [εικόνες]



Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Ζακύνθου η είδηση ότι το απόγευμα της Παρασκευής (γύρω στις 5 μ.μ.) ένα νεαρός άνδρας έπεσε στο κενό από την εξέδρα που βρίσκεται πάνω από την παραλία Ναυάγιο.


Σύμφωνα με τις πρώτες και ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ένας νεαρός άνδρας -άγνωστο εάν πρόκειται για ντόπιο, Έλληνα ή τουρίστα- λίγο μετά το μεσημέρι έγινε αντιληπτός από διερχόμενους να κάνει βόλτες πάνω-κάτω στο σημείο μπροστά από την εξέδρα.



Έδειχνε προβληματισμένος και όσες φορές και εάν τον προσέγγισαν δεν έδωσε κάποια απάντηση. Λίγο αργότερα και μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου άφησε το σακίδιο και το μπουφάν του στο έδαφος, γύρισε με πλάτη στο διάσημο Ναυάγιο και αφού έβγαλέ μια selfie βούτηξε στο κενό.



Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα εάν πρόκειται για αυτοκτονία ή εάν παραπάτησε, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στον γκρεμό. Μια τουρίστρια επικοινώνησε με το Αστυνομικό Τμήμα Ζακύνθου και ανέφερε το περιστατικό.





Στο σημείο μετέβησαν άνδρες της Πυροσβεστικής, ενώ από το σημείο από το οποίο έφυγε στο κενό διακρινόταν το άψυχο σώμα του πάνω στην αμμουδιά να βρέχεται από το θαλάσσιο κύμα.





Πληροφορίες κάνουν λόγο πως πρόκειται για Eλληνα κάτοικο γεννημένο το 1994. Από το λιμανάκι των Μαριών καϊκι της περιοχής μετέφερε την αστυνομία στην ακτή του Ναυαγίου, όπου η σορός του τοποθετήθηκε σε ειδικό σάκο και από εκεί με το σκάφος του Λιμεναρχείου μεταφέρθηκε στο λιμάνι της Ζακύνθου, απ' όπου με ασθενοφόρο πήγε στο νοσοκομείο.

Πηγή: imerazante.gr
Σοκ στη Ζάκυνθο: Εβγαλε selfie και βούτηξε στον γκρεμό πάνω από το Ναυάγιο [εικόνες] Reviewed by kamikaze.gr on 30.4.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.