Top Ad unit

Αυτά είναι τα Στιλιστικά Λάθη που μας «Μεγαλώνουν» και μας «Παχαίνουν»



Στην πραγματικότητα, το ρούχο επηρεάζει πολύ την εμφάνισή μας. Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και όταν τα μαλλιά, η φούστα ή τα χρώματα που διαλέξαμε δεν μας κολακεύουν. Αυτό μπορεί να προσθέσει έως και 10 χρόνια στην πραγματική μας ηλικία.

Δείτε τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουν οι περισσότερες και σαν αποτέλεσμα φαίνονται πιο χοντροί ή μεγαλύτεροι από ότι είναι:

Πολύ μαύρο

Το μαύρο είναι ένα πολύ ωραίο χρώμα για ιδιαίτερες εκδηλώσεις ή περιστάσεις. Αλλά όσο μεγαλώνουμε, καλύτερο θα ήταν να αποφεύγουμε, γιατί το δέρμα ασπρίζει και έτσι τα μαύρα ρούχα και τα μαύρα μαλλιά κάνουν μεγάλη αντίθεση.

Αυτή η αντίθεση θα τονίζει τις ρυτίδες και τους μαύρους κύκλους. Καλό θα ήταν να βάψετε και τα μαλλιά σας σε μια πιο ανοιχτή απόχρωση. Θα βοηθήσει στο να φαίνεστε νεότερες.

Κρύψιμο

Το να αγοράζετε ρούχα σε λάθος νούμερο, θα σας κάνει να φαίνεστε παράξενες. Να είστε σίγουρες πως το νούμερο που διαλέξατε είναι το κατάλληλο για το σώμα σας.

Πολύ μακριές φούστες

Το ότι μεγαλώνετε δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να φοράτε πια κοντές φούστες. Θα πρέπει να είστε προσεκτικές όμως στα απροσδιόριστα μεγέθη. Καλύτερα μία φούστα ως το γόνατο, παρά ως τη γάμπα.

Λάθος Γυαλιά

Ο σκελετός από τα γυαλιά σας θα πρέπει να ταιριάζει με την εμφάνισή σας. Όταν αγοράζετε έναν σκελετό, θα πρέπει να είστε σίγουρες ότι σας πάει. Κοιτάξτε στα περιοδικά μόδας και δείτε τι γυαλιά ταιριάζουν στη φυσιογνωμία σας. Καλό θα ήταν να αποφεύγετε τους πολύ σκούρους σκελετούς.

Ψώνια με το λάθος άνθρωπο

Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικές όταν ψωνίζετε ρούχα για σας. Εάν διαλέξετε κάτι χαζό, θα φαίνεστε άσχημες. Μπορείτε να διαλέξετε κάτι μοντέρνο. Διαλέξτε ρούχα που να ταιριάζουν στην ηλικία σας. Μερικά αξεσουάρ είναι πάντα χρήσιμα!

Κοντόχοντρα παπούτσια

Διαλέξτε τα τέλεια παπούτσια που ταιριάζουν στην ηλικία σας. Καλό θα ήταν να διαλέγετε παπούτσια με πιο στενή γραμμή, μιας και παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην συνολική εμφάνιση κάποιου.

Κασκόλ

Εάν είστε 60 και πάνω, καλό θα ήταν να μην φοράτε κασκόλ. Αντί για το λαιμό, μπορείτε να το φοράτε δεμένο στην τσάντα σας ή στο χέρι σας. Από την άλλη, εάν σας αρέσουν τα αξεσουάρ, σιγουρέψτε πως έχετε διαλέξει ένα πολύ μεγάλο κασκόλ που να πηγαίνει με το μπουφάν ή τη φούστα σας. 
Πηγή: entypwsiako.com
Αυτά είναι τα Στιλιστικά Λάθη που μας «Μεγαλώνουν» και μας «Παχαίνουν» Reviewed by anna on 6.4.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.