Top Ad unit

Στοκχόλμη: Οι μαρτυρίες δυο Ελλήνων που έζησαν τον τρόμο

Τη δική τους μαρτυρία καταθέτουν δύο Έλληνες που βρέθηκαν στο κέντρο της Στοκχόλμης τη
στιγμή που ένα φορτηγό έπεσε στο πλήθος, σε ένα από τα πλέον πολυσύχναστα σημεία της σουηδικής πρωτεύουσας.

Η Σταυρούλα Σκλαβούνου, Ελληνίδα δημοσιογράφος που ζει τα τελευταία χρόνια με την οικογένειά της στη Σουηδία, τόνισε ότι η επίθεση έγινε σε ένα σημείο που σε αντιστοιχία είναι η… Ερμού της Στοκχόλμης. Η ίδια βρισκόταν στο κέντρο της πόλης τη στιγμή της επίθεσης και τη στιγμή που μίλησε στην εκπομπή Tatiana Live με την Τατιάνα Στεφανίδου προσπαθούσε να απομακρυνθεί.
Είπε πως η αστυνομία επιβεβαιώνει το θάνατο τουλάχιστον δυο ανθρώπων και πως ο άνθρωπος που οδηγούσε το φορτηγό μπήκε σε ένα από τα πιο εμπορικά κέντρα της πόλης.

Οι δρόμοι έχουν κλείσει και τα λεωφορεία είναι τόσο γεμάτα με κόσμο που δεν σταματούν να πάρουν άλλο κόσμο και χιλιάδες κόσμου περπατούν παράλληλα με το παλάτι για να φτάσουν σε πιο απομακρυσμένα σημεία.


Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Μπελιγράδης, Έλληνας κάτοικος της Στοκχόλμης που μίλησε στον ΑΝΤ1 ανέφερε: "Ήμουν πάρα πολύ κοντά. Είδα μόνο σκόνη και άκουσα μια έκρηξη. Ακούστηκε έκρηξη και είδα και ανθρώπους με όπλα. Ήμουν μέσα στο εμπορικό κέντρο. Βγήκα πολύ γρήγορα έξω από το εμπορικό. Μας διώχνουν συνεχώς μακριά από το συμβάν, έχουμε φτάσει 3 χιλιόμετρα μακριά" δήλωσε
E-Radio.gr
Στοκχόλμη: Οι μαρτυρίες δυο Ελλήνων που έζησαν τον τρόμο Reviewed by anna on 7.4.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.