Top Ad unit

Θρήνος στην κηδεία του χειριστή του μοιραίου στρατιωτικού ελικοπτέρου [εικόνες]



Συγγενείς, φίλοι, αλλά και η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Αμυνας αποχαιρέτησαν νωρίτερα τον κυβερνήτη του μοιραίου ελικοπτέρου που κατέπεσε χθες στο Σαραντάπορο.

Η εξόδιος ακολουθία για τον ταγματάρχη Δημοσθένη Γούλα τελέστηκε από τον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Σωτήρος στη συνοικία Αβέρωφ της Λάρισας. Παρόντες ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος και ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βασίλης Κόκκαλης.











«Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ! Θα μεγαλώσω τα παιδιά μας με αγάπη και αξιοπρέπεια»
Συγκλονίζει η σύζυγος του χειριστή του μοιραίου Χιούι. Κατά τη διάρκεια της κηδείας η σύζυγος του Δημοσθένη Γούλα είπε στον επικήδειο «σε αγαπάμε, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Σου υπόσχομαι πως θα μεγαλώσω τα παιδιά μας με αγάπη και αξιοπρέπεια. Σ αγαπάω πάρα πολύ». Αυτά ήταν τα συγκινητικά λόγια της συζύγου του άτυχου στρατιωτικού.
Ανείπωτος ο πόνος και η θλίψη.

Συντετριμμένος είναι ο πατέρας του κυβερνήτη του μοιραίου ελικοπτέρου από τον ξαφνικό χαμό του γιου του Δημοσθένη Γούλα. Ο πατέρας του μονολογεί ότι έχασε το καμάρι του, ενώ τονίζει πως ήταν έμπειρος πιλότος.


Ο ταγματάρχης Δημοσθένης Γούλας καταγόταν από το Αρτεσιανό και ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Στις 17:30 θα τελεστεί η κηδεία του υπολοχαγού Κωνσταντίνου Χατζή από τον Ι.Ν. Αγ. Κων/νου και Ελένης στη Φαλάνη Λάρισας.

Αύριο, Παρασκευή, θα γίνει η εξόδιος ακολουθία στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Ρέθυμνο, του υποστρατήγου Ιωάννη Τζανιδάκη. Επίσης, αύριο στις 10 το πρωί θα κηδευτεί ο συνταγματάρχης Θωμάς Αδάμου στο Παλαιοκκλήσι Καρδίτσας.

















Φωτογραφίες: elassonanews.gr, .thessaliatv.gr
Πηγή:iefimerida.gr
Θρήνος στην κηδεία του χειριστή του μοιραίου στρατιωτικού ελικοπτέρου [εικόνες] Reviewed by anna on 20.4.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.