Top Ad unit

Αποκάλυψη: Αυτή είναι η ομάδα που θα κερδίσει απόψε την ασυλία!


Σήμερα από διαρροή σας γράψαμε από νωρίς το πρωί ότι την ασυλία τη χάνουν οι «Διάσημοι» , σας γράψαμε ότι ο Μάριος Πρίαμος δεν θα ξαναμπεί στο παιχνίδι επειδή δεν του το επιτρέπουν οι γιατροί (Δείτε εδώ), τώρα 16:45, το απόγευμα, λίγες ώρες πριν ξεκινήσει το Survivor, η πληροφορία που έχουμε πάρει λ...

Σήμερα από διαρροή σας γράψαμε από νωρίς το πρωί ότι την ασυλία τη χάνουν οι «Διάσημοι» , σας γράψαμε ότι ο Μάριος Πρίαμος δεν θα ξαναμπεί στο παιχνίδι επειδή δεν του το επιτρέπουν οι γιατροί (Δείτε εδώ), τώρα 16:45, το απόγευμα, λίγες ώρες πριν ξεκινήσει το Survivor, η πληροφορία που έχουμε πάρει λέει ότι οι προτεινόμενοι σήμερα προς αποχώρηση θα είναι ένας άντρας και δύο γυναίκες!

Μέσα από την ραδιοφωνική εκπομπή του στη συχνότητα του Realfm 97,8 ο Πέτρος Κωστόπουλος αποκάλυψε ποια ομάδα θα κερδίσει απόψε στο Survivor τον αγώνα για την ασυλία.

Συγκεκριμένα, ο Πέτρος Κωστόπουλος, επικαλούμενος έγκυρες πηγές του, υποστήριξε ότι οι «Μαχητές» με τον Γιάννη Σπαλιάρα, πλέον, στη σύνθεση τους θα καταφέρουν να κερδίσουν τον αγώνα.

«Σήμερα το βράδυ κερδίζει η ομάδα του Σπαλιάρα, σήμερα το βράδυ κερδίζουν οι μπλε», είπε χαρακτηριστικά.


Πηγή
Αποκάλυψη: Αυτή είναι η ομάδα που θα κερδίσει απόψε την ασυλία! Reviewed by anna on 4.4.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.