Top Ad unit

Όλοι το είδαν αλλα λίγοι το κατάλαβαν…! Μήπως ο Μάριος έμαθε στο νοσοκομείο τι συμβαίνει έξω και ενημέρωσε όλους τους παίκτες;



Στο Happy Day σχολίασαν τις χτεσινές εξελίξεις στο Survivor, αναφερόμενοι στις συμπεριφορές των παικτών, αλλά και στην επερχόμενη ένωση των δύο ομάδων.


«Έβαζε χέρι ο Χρανιώτης στον Ντάνο, σοβαρά τώρα; Αν ήταν κάποιος εξίσου καλό, οκ. Αλλά τώρα; Ας τον ρωτήσει αν είναι καλά, όχι να του πει ότι δεν τραβάς. Σιγά ρε μεγάλε!» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια. «Μετά τη φυγή Χανταμπάκη και Παπαδοπούλου, δεν υπάρχει ίντριγκα, και προσπαθούν να την πέσουν στον Αγγελόπουλο, προκειμένου να τον διώξουν!» σχολίασε ο Χάρης Λεμπιδάκης.

«Εμένα μου έκανε εντύπωση που σχολίαζε ο Μάριος με τον Βασάλο, και λέγανε ότι τον πήρε στο λαιμό του τον Χούτο ο Χανταμπάκης, άρα ξέρουν ότι υπάρχει κλίμα εναντίον του Χανταμπάκη; Μήπως όσο ήταν στο νοσοκομείο ο Μάριος ενημερώθηκε για το τι γίνεται έξω και στα social media; Από αυτή την κουβέντα φάνηκε ότι αντιλαμβάνονται το κλίμα» δήλωσε όλο νόημα η Σταματίνα. «Αφού μπορέσανε να πάρουν κουβέρτες και παπούτσια να τα πουλάνε, λέτε να μην ενημερώθηκε στο νοσοκομείο ο άλλος;» συμπλήρωσε ο συνεργάτης της.

Ο Κώστας Φραγκολιάς, ο οποίος μίλησε με τον Χανταμπάκη για αρκετή φόρα και είπε ότι είναι πολύ στεναχωρημένος με την εικόνα που προβλήθηκε για αυτόν. «Δεν θεωρεί ότι δεν έκαν τίποτα, και ότι όσα έγινε ήταν στα πλαίσια χιούμορ, και υπάρχει μοντάζ. Υπήρχε και αλισβερίσι με τους ντόπιους.»

Αναφορικά με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, σχολιάστηκε η ατάκα της στο συμβούλιο του νησιού ότι πάλι θα την παίζουν όλοι. «Το έχουν αντιληφθεί όλοι ότι είναι πολύ δημοφιλές το παιχνίδι στην Ελλάδα». «Ο Άκης Δείξιμος τραγούδησε με τα παιδιά στο επεισόδιο που γυρίστηκε τη Μεγάλη Δευτέρα, μίλησα μαζί του. Τα παιδιά έφαγαν απεριόριστα, πλύθηκαν, ντύθηκαν, τα γυρίσματα ξεκίνησαν το μεσημέρι, και διακόπηκαν για λίγο λόγω της καταρρακτώδους βροχής» αποκάλυψε ο Χάρης Λεμπιδάκης αναφορικά με το πάρτυ της ένωσης, αποκαλύπτοντας ότι η Σόφη Πασχάλη το Σάββατο στο Ρέμο αποθεώθηκε από τον κόσμο.

Δείτε αναλυτικά τα σχόλια στο βίντεο που ακολουθεί:


Όλοι το είδαν αλλα λίγοι το κατάλαβαν…! Μήπως ο Μάριος έμαθε στο νοσοκομείο τι συμβαίνει έξω και ενημέρωσε όλους τους παίκτες; Reviewed by kamikaze.gr on 24.4.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.