Top Ad unit

Αποκάλυψη! ΑΥΤΗ Είναι Η Λεπτομέρεια στην Ανακοίνωση του Τανιμανίδη που ΠΡΟΔΩΣΕ τι Κρύβεται Πίσω Απο την Αποχώρηση της Ειρήνης Παπαδοπουλου!


Την οικειοθελή αποχώρηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου από το Survivor ανακοίνωσε στο αποψινό συμβούλιο του νησιού, όπως αναμενόταν, ο Σάκης Τανιμανίδης. Όπως ανέφερε ο παρουσιαστής του ριάλιτι, η Ειρήνη Παπαδοπούλου αποφάσισε οικειοθελώς για προσωπικούς λόγους να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Ο ίδιος τόνι...

Την οικειοθελή αποχώρηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου από το Survivor ανακοίνωσε στο αποψινό συμβούλιο του νησιού, όπως αναμενόταν, ο Σάκης Τανιμανίδης.

Όπως ανέφερε ο παρουσιαστής του ριάλιτι, η Ειρήνη Παπαδοπούλου αποφάσισε οικειοθελώς για προσωπικούς λόγους να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Ο ίδιος τόνισε πως το Survivor είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι του πλανήτη, καθώς “οι συνθήκες διαβίωσης, η ταλαιπωρία, η πείνα και η απόσταση από τους δικούς τους ανθρώπους είναι κάτι που δεν μπορούν να αντέξουν όλοι οι άνθρωποι”.


“Όπως σημείωσε, δεν υπάρχει μόνο ένας τρόπος να φύγει κανείς από το παιχνίδι, μέσω της γνωστής ψηφοφορίας, αλλά “πρέπει πάντα να έχουμε στο μυαλό μας τις προσωπικές μας αντοχές”, καθώς το Survivor “είναι πάνω απ’ όλα ένας αγώνας με τον ίδιο μας τον εαυτό”.

“Η Ειρήνη αποφάσισε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει άλλο στο παιχνίδι και θέλει να επιστρέψει πίσω στους δικούς της ανθρώπους”, κατέληξε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Προς έκπληξη μας είδαμε μια Παπαδοπούλου, που δεν φανηκε να πηρε μόνη της μια τέτοια απόφαση μιας και εξέφρασε την στεναχώρια της πράγμα αντίθετο με ένα άτομο το οποίο αποχωρεί οικιοθελώς.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες η ψυχολογική της κατάσταση φαίνεται να τρόμαξε τους υπευθύνους της παραγωγής, με τον συνεργάτη ψυχολόγο να συστήνει την αποχώρηση της για λόγους υγείας.
πηγη
Αποκάλυψη! ΑΥΤΗ Είναι Η Λεπτομέρεια στην Ανακοίνωση του Τανιμανίδη που ΠΡΟΔΩΣΕ τι Κρύβεται Πίσω Απο την Αποχώρηση της Ειρήνης Παπαδοπουλου! Reviewed by anna on 19.4.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.