Top Ad unit

Έξαλλος ο αδερφός της Ειρήνης Παπαδοπούλου! Ξεφτίλισε δημοσίως τον Λάμπρο Χούτο


Αμφιβολίες τις τελευταίες μέρες για την αποχώρηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου!
Οι πληροφορίες θέλουν την Ειρήνη να έχει αποχωρήσει από το Survivor, ωστόσο, ακόμα δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση, αλλά ούτε και διάψευση από το κανάλι του ΣΚΑΙ.

Όπως σας είχαμε γράψει όμως και στο Youweekly.gr, στέλεχος από το κανάλι μας επιβεβαίωσε την είδηση ανεπίσημα τουλάχιστον!

Η οικογένεια της καθώς και ο αδερφός της τραγουδίστριας, Στάθης Παπαδόπουλος, μέχρι και πριν από μία εβδομάδα που το Youweekly.gr επικοινώνησε μαζί τους, δεν γνώριζαν πως θα αποχωρήσει και θα επιστρέψει από τον Άγιο Δομίνικο!

Σήμερα, ο Χάρης Λεμπιδάκης, που γνωρίζει προσωπικά την Ειρήνη Παπαδοπούλου, μέσα από το Happy Day αποκάλυψε πως η τραγουδίστρια άνοιξε το κινητό της, κάτι που επιβεβαιώνει την οριστική αποχώρηση της από το παιχνίδι…


Ένα στοιχείο που ενισχύει τις φήμες είναι αυτό και άλλο ένα είναι πως ενώ ο αδερφός της κρατούσε όσο μπορούσε χαμηλό προφίλ και δεν ήθελε να δίνει δικαιώματα και λαβές για σχόλια, πριν από λίγες ώρες ανέβασε στον προσωπικό του λόγαριασμό στο Facebook δύο βιντεάκια που δείχνουν την οργή του προς τους συμπαίκτες της αδερφής του και φαίνονται ξεκάθαρα οι λόγοι που την έκαναν να αποχωρήσει! Δείτε τις εν λόγω αναρτήσεις του παρακάτω:


Youweekly.gr
Έξαλλος ο αδερφός της Ειρήνης Παπαδοπούλου! Ξεφτίλισε δημοσίως τον Λάμπρο Χούτο Reviewed by anna on 18.4.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.