Top Ad unit

Μετά από 8 χρόνια άκαρπων προσπαθειών αυτή η γυναίκα επιτέλους έμεινε έγκυος. Όταν όμως ο γιατρός είδε τον υπέρηχο, πάγωσε!



H Ashley και ο Tyson Gardner προσπαθούσαν να αποκτήσουν παιδί για 8 μεγάλα και κουραστικά χρόνια. Το ζευγάρι από την Utah παραδέχεται πως το ταξίδι τους δεν ήταν εύκολο, αλλά η Ashley αποφάσισε να το μοιραστεί για να δώσει ελπίδα σε άλλους που περνάνε κάτι παρόμοιο.

Τον Ιούλιο του 2014, η Ashley και το Tyson είχαν τα χρήματα για να δοκιμάσουν μία τελευταία θεραπεία τεχνητής γονιμοποίησης. Οι επόμενες δύο εβδομάδες ήταν γεμάτες άγχος, υπερήχους, εξετάσεις αίματος και πολλές βελόνες. Εκείνη την εποχή ο γιατρός κάλεσε την Ashley και της είπε πως η ενδομητρίωση απειλούσε τα ωάριά της, αφήνοντας μόνο 2 έμβρυα.

Μετά από 10 μέρες υπομονής, ο Tyson κανόνισε μία φωτογράφιση. Ήθελε να καταγράψει την αντίδραση της Ashley στα νέα που είχε ο γιατρός: ήταν έγκυος.


Ωστόσο, αυτό δεν ήταν η μεγαλύτερη έκπληξη…

Όταν το ζευγάρι πήγε για τον πρώτο υπέρηχο, περίμεναν να δουν έναν χτύπο. Αλλά αντί γι’αυτό είδαν πως τα δύο έμβρυα είχαν χωριστεί. Η Ashley δεν ήταν απλά έγκυος με ένα μωρό… ή δύο… ή τρία… αλλά τέσσερα μωρά – και ήταν πανομοιότυπα κορίτσια!

Οι πιθανότητες για κάτι τέτοιο ήταν 1 στα 70 εκατομμύρια!

Δείτε τις φωτογραφίες της στιγμής που έμαθαν τα νέα πως περιμένουν τετράδυμα:

Μετά από 8 χρόνια άκαρπων προσπαθειών αυτή η γυναίκα επιτέλους έμεινε έγκυος. Όταν όμως ο γιατρός είδε τον υπέρηχο, πάγωσε! Reviewed by anna on 6.4.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.