Top Ad unit

Νεκρή στο βυθό της θάλασσας βρέθηκε η 34χρονη μητέρα που είχε εξαφανιστεί [pics]



Στο βυθό του Αμβρακικού στην Αμφιλοχία στο 3ο χιλιόμετρο Αμφιλοχια – Βονιτσα, στον Άρη Γιώργη, εντοπίστηκε το μεσημέρι η 36χρονη Μαρία Ιατρού, η οποία αναζητούνταν από τη Δευτέρα του Πάσχα.
Την άτυχη 36χρονη εντόπισε μοτοσικλετιστής, ο οποίος είδε την πινακίδα και θραύσματα του προφυλακτήρα και ειδοποίησε την Αστυνομία.


Στο σημείο πήγε δύναμη της αστυνομίας και του Λιμεναρχείου Αμφιλοχίας ενώ γίνεται προσπάθεια ανάσυρσης του οχήματος μέσα στο οποίο βρίσκεται η άτυχη γυναίκα.





Η όμορφη αισθητικός Μαρία Ιατρού 36 χρόνων, η οποία ήταν μητέρα τεσσάρων παιδιών, εξαφανίστηκε ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα 17 Απριλίου, από το Λουτράκι όπου έμενε. Οδηγούσε με προορισμό την Παραμυθιά Θεσπρωτίας, όπου θα φιλοξενούνταν στο σπίτι του ξαδέλφου της.

ΦΩΤΟ από anikolouli

Πληροφορίες λένε ότι η γυναίκα είχε πει στον σύζυγό της και τα παιδιά τους ότι ήταν πιεσμένη ψυχολογικά και ήθελε να φύγει λίγες μέρες για να ηρεμήσει. Μόλις μπήκε στο αυτοκίνητο πήρε τηλέφωνο στενή φίλη της στην Αθήνα αλλά εκείνη κοιμόταν και δεν το σήκωσε. Αμέσως μετά άρχισε να επικοινωνεί με μηνύματα μέσω Facebook με τον ξάδερφό της που μένει με την οικογένειά του στην Παραμυθιά, απ’ όπου κατάγεται και η ίδια. Του ζήτησε να την φιλοξενήσει λίγες μέρες στο σπίτι του κι εκείνος δέχθηκε. Στη μια τα ξημερώματα του έστειλε το πρώτο μήνυμα ότι είναι καθ’ οδόν.

Στις τέσσερις τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα ήταν το τελευταίο μήνυμα που αντάλλαξε με τον ξάδελφο της. Του είπε ότι βρίσκεται Πρέβεζα και ότι θα καθυστερούσε να φτάσει στην Παραμυθιά...

Πηγή: e-maistros, anikolouli,newsit.gr

Νεκρή στο βυθό της θάλασσας βρέθηκε η 34χρονη μητέρα που είχε εξαφανιστεί [pics] Reviewed by kamikaze.gr on 29.4.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.