Top Ad unit

16χρονη βρέθηκε νεκρή στις τουαλέτες των Starbucks. Όταν οι πελάτες είδαν τι υπήρχε δίπλα στο άψυχο κορμί της, πάγωσαν!



Μία 16χρονη κοπέλα βρέθηκε νεκρή στις τουαλέτες καφετέριας Starbucks από πιθανή υπερβολική δόση ναρκωτικών.



Η Gwynevere Staddon βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της σε τουαλέτες Starbucks στην επαρχία Port Moody του Καναδά από έναν υπάλληλο.

Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, η έφηβη δεν μπορούσε να επανέλθει από τους ιατρικό προσωπικό του ασθενοφόρου. Δίπλα της βρέθηκε μια μικρή ποσότητα ναρκωτικών και σύνεργα.

Η μητέρα της Staddon, η Veronica, αναφέρει ότι υποψιάζεται ότι η κόρη της πέθανε από υπερβολική δόση φαιντανύλης, που είναι συνθετικό οπιοειδές το οποίο χρησιμοποιείται ως αναλγητικό κατά τη διάρκεια της αναισθησίας. Η επίσημη αιτία θανάτου δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί.

«Η καλύτερή μου φίλη, η κόρη μου, το κοριτσάκι μου…δε θα σταματήσει ποτέ να μου λείπει,» γράφει η μητέρα στο Facebook.

Σύμφωνα με τη μητέρα, η Gwynevere έκανε κατάχρηση ναρκωτικών ουσιών εδώ και κάποιο καιρό. Πριν το θάνατό της είχε πει στη μητέρα της ότι είχε σταματήσει να κάνει χρήση για 3 εβδομάδες.

«Το “χω σταματήσει, είμαι καλά τώρα μαμά,» θυμάται η Veronica τα λόγια της κόρης της.

Η Veronica δήλωσε ότι έψαξε κέντρο απεξάρτησης για την κόρη της, αλλά η λίστα αναμονής σε δημόσιες κλινικές ήταν μακροχρόνια και δεν είχε την οικονομική δυνατότητα για ιδιωτική κλινική.

H Veronica πρόσθεσε ότι θέλει η πολιτεία να λάβει περισσότερα μέτρα για τους εμπόρους ναρκωτικών και να δίνονται παροχές σε όσους έχουν ανάγκη από απεξάρτηση.
Πηγή: fanpage.gr

16χρονη βρέθηκε νεκρή στις τουαλέτες των Starbucks. Όταν οι πελάτες είδαν τι υπήρχε δίπλα στο άψυχο κορμί της, πάγωσαν! Reviewed by kamikaze.gr on 22.4.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.