Top Ad unit

Survivor: Ξεσπά ο πατέρας του Κωνσταντίνου Βασάλου! «Είναι σχεδόν ρατσιστικό! Ο παρουσιαστής έλεγε…»


«Σέβομαι την προσπάθεια όλων των παικτών. Αυτό που θέλω είναι να κρίνονται όλοι με δικαιοσύνη. Δεν μου αρέσει να αδικείται κάποιος».

Στο περιοδικό Down Town και τη Νάνσυ Φαφούτη μίλησε ο Γιάννης Βασάλος, πατέρας του Κωνσταντίνου Βασάλου, που γνωρίσαμε όλοι μέσα από το Survivor.

Έχεις προσωπικές συμπάθειες/αντιπάθειες με κάποιον παίκτη;

Ως μπαμπάς του Κωνσταντίνου δεν θέλω να δηλώσω καμία προτίμηση.
Σέβομαι την προσπάθεια όλων των παικτών. Αυτό που θέλω είναι να κρίνονται όλοι με δικαιοσύνη. Δεν μου αρέσει να αδικείται κάποιος. Κάποια στιγμή σκεφτόμουν ότι είναι σχεδόν ρατσιστικό οι διάσημοι να έχουν επώνυμο και οι υπόλοιποι όχι. Αυτό έχει αλλάξει στα τελευταία επεισόδια, ακούω ότι ο Κωνσταντίνος έχει επώνυμο και αυτό νομίζω ότι είναι το δίκαιο. Ο παρουσιαστής για παράδειγμα έλεγε «Ο Γιάννης Σπαλιάρας εναντίον του Κωνσταντίνου». Ποιου Κωνσταντίνου; Οι άνθρωποι έχουν ονοματεπώνυμο. Ο Κωνσταντίνος στον χώρο του είναι γνωστός, δεν είναι ένα παιδί που δεν έχει πορεία στον αθλητισμό. Γιατί να μην έχει επίθετο; Δεν το καταλαβαίνω αυτό.
newsone.gr
Survivor: Ξεσπά ο πατέρας του Κωνσταντίνου Βασάλου! «Είναι σχεδόν ρατσιστικό! Ο παρουσιαστής έλεγε…» Reviewed by anna on 26.3.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.