Top Ad unit

Survivor: Η Σόφη Πασχάλη αποκαλύπτει τις άθλιες συνθήκες του reality επιβίωσης για τις γυναίκες! Όσα είπε στην πρώτη της τηλεοπτική της συνέντευξη…(Βίντεο)


Tο τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης, Survivor, η Σόφη
Πασχάλη, η παίκτρια από την ομάδα των «Διάσημων», η οποία κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις.

Η Σόφη μετά την πολυήμερη παραμονή της στον Άγιο Δομίνικο επέστρεψε στην Ελλάδα και έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, στο κανάλι του Φαλήρου!
Η πρώην παίκτρια του Survivor μεταξύ άλλων μίλησε για τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετώπισε όχι μόνο αυτή αλλά και όλοι οι παίκτες στον Άγιο Δομίνικο:

«Οι γυναίκες δεν έχουμε περίοδο. Οι ορμόνες όταν δεν έχεις περίοδο αλλάζουν. Γίναμε όλοι ένα φύλο» δήλωσε χαρακτηριστικά και συνέχισε λέγοντας πως: «Βρέχεσαι και στεγνώνουν πάνω σου τα ρούχα». Δείτε όσα είπε στο παρακάτω βίντεο:
Survivor: Η Σόφη Πασχάλη αποκαλύπτει τις άθλιες συνθήκες του reality επιβίωσης για τις γυναίκες! Όσα είπε στην πρώτη της τηλεοπτική της συνέντευξη…(Βίντεο) Reviewed by anna on 27.3.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.