Top Ad unit

Κρήτη: Σκοτώθηκαν με τον ίδιο τρόπο πριν προλάβουν να μεγαλώσουν - Συγκλονίζουν οι τραγικές ειρωνείες [pics]



Σπαραγμός για τον Γιάννη Ζωγραφάκη και την Πέλα Κουτεντάκη. Δάκρυα στο Ηράκλειο και όχι μόνο για τα δύο χαμογελαστά παιδιά...


Πριν μερικούς μήνες, η Μεσαρά θρήνησε το χαμό μιας νεαρής κοπέλας, μετά από τροχαίο λίγο έξω από την πόλη των Μοιρών. Η άτυχη 18χρονη Πέλα Κουτεντάκη, θα φύγει από τη ζωή, προκαλώντας θλίψη στην τοπική κοινωνία και ένα μεγάλο γιατί σε φίλους και συμμαθητές της. Ο πόνος βουβός και τα συναισθήματα όλων, απερίγραπτα! Το ξημέρωμα της Κυριακής, ένα ακόμα παιδί, μόλις 20 χρόνων, θα αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, λίγα μέτρα μακρία από το σπίτι του, όπου τον περίμεναν οι γονείς του να επιστρέψει.

Τραγική ειρωνεία: Η φιλία των δύο παιδιών, οι πολλές παρέες που είχαν κάνει και η ίδια τραγική κατάληξη, στην πόλη όπου ζούσαν! Νεκροί σε τροχαία δυστυχήματα τα ξημερώματα! Ο Γιάννης Ζωγραφάκης θάφτηκε δίπλα στο μνήμα της Πέλας και βρίσκεται πλέον ξανά κοντά στην φίλη του στην γειτονιά των αγγέλων, όπου θα τον περιμένει. Στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο νεαρός Γιαννης είχε μάλιστα προσθέσει ως δεύτερο όνομα σε παρένθεση το (‘Πέλα Κου’), δηλώνοντας ότι δεν έχει ξεχάσει μέχρι τώρα την αγαπημένη του φίλη, Πέλα Κουτεντάκη.

Ο θάνατος του Γιάννη Ζωγραφάκη

«Βουβός» πόνος στα Καπαριανά στο άκουσμα της είδησης για τον θάνατο, τόσο αιφνίδια και τόσο άδικα, του 19χρονου που βρήκε τραγικό τέλος στο προχθεσινό πρωινό τροχαίο στη διασταύρωση για τον Ζαρό. Γιος τρίτεκνης οικογένειας, ο άτυχος Γιάννης Ζωγραφάκης έμελλε να αφήσει στην άσφαλτο την τελευταία του πνοή. Μαζί με φίλους έκαναν όνειρα για το μέλλον. Εκείνος πήρε το αυτοκίνητο για να επιστρέψει στο σπίτι. Ο χάρος παραμόνευε και το κακό δεν άργησε να γίνει λίγα μέτρα από το σπίτι του!

Τον άτυχο νέο βρήκε έξω από το αυτοκίνητο κάτοικος της περιοχής, καθώς από τη σφοδρότητα της πρόσκρουσης του αυτοκινήτου του πάνω στον τοίχο, το άψυχο σώμα του πετάχτηκε στο δρόμο! Αν και το ΕΚΑΒ που ενημερώθηκε άμεσα έφτασε στο σημείο σε περίπου 4 λεπτά, και ο 19χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, δυστυχώς δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Πηγή: cretalive.gr

Κρήτη: Σκοτώθηκαν με τον ίδιο τρόπο πριν προλάβουν να μεγαλώσουν - Συγκλονίζουν οι τραγικές ειρωνείες [pics] Reviewed by kamikaze.gr on 7.3.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.