Top Ad unit

Μην κάνετε κάτι τέτοιο πριν το σeξ γιατί βάζετε σε κίνδυνο την υγεία σας.



Μεγαλώνοντας, ακούσαμε πολλά για το τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνουμε πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το σeξ. Οι γυναίκες μπορεί να έχετε ακούσει ότι θα πρέπει να αδειάσετε την κύστη σας πριν από τη σeξουαλική επαφή για να μειώσετε τον κίνδυνο εμφάνισης μιας λοίμωξης του ουροποιητικού συστήματος.


Αλλά σύμφωνα με έναν διάσημο ουρολόγο, αυτό είναι το ακριβώς αντίθετο από αυτό που πρέπει να κάνετε.

Δεν θα πρέπει να το κάνετε αυτό πριν από το σeξ – Θα βάλει την υγεία σας σε κίνδυνο!

Μιλώντας στο Yahoo health, ο ουρολόγος David Kauffman, δήλωσε ότι τα οφέλη της ούρησης πριν από το σeξ είναι μια από τις πιο κοινές παρανοήσεις που είχε να αντιμετωπίσει με γυναίκες ασθενείς του, και είναι επίσης “η υπ’ αριθμόν ένα αιτία των λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος, γνωστή και ως κυστίτιδα”.

Κατά τη διάρκεια του σeξ, τα κολπικά βακτήρια ωθούνται μέσα στην ουρήθρα, η οποία στη συνέχεια τους επιτρέπει να περάσουν πιο εύκολα μέσα στην κύστη και να προκαλέσουν μόλυνση.

Συμβουλές από το NHS Choices:Πίνετε άφθονο νερό για να αποφύγετε την αφυδάτωση και να βοηθήσετε τα βακτήρια να απομακρυνθούν από το ουροποιητικό σύστημα Πηγαίνετε στην τουαλέτα μόλις νιώσετε την ανάγκη να ουρήσετε, αντί να τα κρατάτε. Σκουπιστείτε από εμπρός προς τα πίσω μετά την επίσκεψη στην τουαλέτα. Διατηρείστε μια καλή υγιεινή με το πλύσιμο των γεννητικών σας οργάνων κάθε μέρα, και πριν από το σeξ. Αδειάσετε την κύστη σας μετά το σeξ. Είναι καλύτερο να αποφεύγεται η υπερβολική λίπανση και τα ερωτικά παιχνίδια, τα οποία μπορεί να είναι παράδεισος για τα βακτήρια.

Φροντίστε να μένετε ενυδατωμένοι και να πηγαίνετε στην τουαλέτα αμέσως μετά το σeξ. Είναι μια από τις πιο απλές μεθόδους πρόληψης των λοιμώξεων.
Μην κάνετε κάτι τέτοιο πριν το σeξ γιατί βάζετε σε κίνδυνο την υγεία σας. Reviewed by kamikaze.gr on 4.3.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.